Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
Hát akik a könyv szerint élnek
-
Csemike
aktív tag
A legnagyobb baj, hogy az ilyen lányoknak senki nem fogja a kezét. Nőnek, mint a dudva, a szüleiknek más a fontos, a sok pénz, a nyaralás, a kocsi, a Barátok közt este ("hogy vagy kislányom? aha, pssztt, most szakít Magdi anyus Vili bácsival, majd később megbeszéljük".) Vagy éppenséggel ezt a mintát látja otthon is. Anyuci "MILF" képekkel iwiw-en, esetleg a 12 éves kislánnyal közösen. Hip-hip hurrá.
Inkább a szülők "idióták". -
k.
őstag
Multkor néztem a Derrick című sorozat egyik részét, ami a 70es években játszódott. Na már akkor ment a sírás, hogy a mai fiatalok hogy öltöznek és blabla. Ez van, a plázakurvák mindig is léteztek, max akkor nem a plázába, hanem a szomszéd faluba jártak...
-
zH.
senior tag
a logout mindig le van maradva. már kezdi megutálni mindenki.. van 1-2 későnérő meg 10éves azt ennyi.
-
Ice!?
őstag
köszönjük emese. távozhat.
-
Csemike
aktív tag
Akkor úgy mondom, hogy hálát adok Istennek, hogy nem most vagyok tinédzser, valamint azért, mert teljes családban nőhettem fel, és a szüleimnek fontos volt, hogy értékeket adjanak át, valamint törődtek velem, figyeltek rám, neveltek, miközben nem fojtottak meg majomszeretettel sem.
Tényleg nem tudok elég hálás lenni nekik, csodálatos gyerekkorom volt...
-
Ptech
addikt
Nem azon múlik szerintem hogy ki mikor született, hanem hogy van-e annyira idióta, hogy majmolja a többit és azt eszi és csinálja amit mutatnak neki hogy ez a jó, vagy képes önállóan gondolkodni.
Konzumidiótának könnű lenni, csak be kell álni a sorba és hagyni működni az agysorvasztást ami a TVből árad. Kíváncsi leszek azokból akik most a már leírt módon tolják tizenévesen, hány fog ráébredni, hogy valami itt nem fasza mielőtt végleg el lesznek hülyítve. -
törölt tag
+1
MELLesleg az a menő, hogyha 12-17 éves korig terjedő lányoknak 22-27 éves barátjuk van... -
Csemike
aktív tag
Hálát adok Istennek, hogy nem most vagyok tinédzser.
-
Csuty94
tag
és az ami még elég ratyi hogy 15 éves oszt társam aki ráadásul atomhájas ronda félcigány "lány" gyakorlatilag listát vezethetne arról hogy ki mikor és hova tette be neki..és nem azért mert szép okos hanem mert "magas körökben mozog" (a fajtája közt természetesen)
egyébként nálunk is az a divat hogy JJJÚÚÚJJJJ lefésült emós haj 12345831 pirszing a fejébe és meg akarok dögleni veeeeeeeeeááállllll és erre buknak...én ugyan többnek felajánlottam h segítek a problémáján de nem fogadták el
-
Ptech
addikt
válasz
Szten Márs #29 üzenetére
Na akkor megint emelték mióta voltam ott. Én sem járok oda gyakran, legutóbb kb. egy éve voltam koncerten, másért tényleg nincs értelme oda menni.
-
Ptech
addikt
Az még semmi, itt fent Pesten a ZP-ben rendszeresen azon versenyeznek a 13-15 éves forma ribinövendékek, hogy ki hány faszit tud lesz*pni egy este alatt
Értelmes emberrel én még ott nem nagyon találkoztam, csak amikor barátokkal mentünk régebben pl Tátrai és Szűcs koncertre. Most már 300 Ft a beugró, ami még mindig nem vág haza senkit, a pia viszont jó drága.
A vállon felül ennyire egyedekre már ráun az ember egy idő után mondjuk, és már rövid távon sen tartja őket szórakoztatónak.
-
Eastman
addikt
Tökéletesen egyetértek.
...kiegészítve azzal, hogy sajnos az apjuk, anyjuk (akik sanszos, hogy ugyan úgy megláthatják a neten) lényegében semmit nem tudnak tenni a világméretű jelenség ellen.
...és kiegészítve azzal, hogy elképesztő mennyiségű nem kitisztítható női hormon van a csapvizekben.
(fogamzásgátlók -> vizelet -> víztisztítók -> ivóvíz)
A fiúk langyulnak, a lányok egyre nőiesebbek, de valami miatt egyre inkább férfiasan viselkednek. Gyenge férfit akarnak maguk mellé. -
nem_tom
őstag
Ilyen körökben nem mozgok. Megválogatjuk, hogy kiket fogadunk be a társaságba.
-
The DJ
addikt
Ami engem leginkább zavar az még csak nem is a bejegyzés címében említett jelenség, hanem az, amikor a tizenpár éves kiscsajok fogják a kamerás telefonjukat (meg a melleiket), odaállnak a tükör elé és fotózgatják magukat. Aztán a képek mennek fel az iwiwre, myvipre meg facebookra, hogy aztán mindenki csorgathassa a nyálát és jól megmondhassa nekik, hogy hű de jó nők. Értem én, hogy kell a pozitív megerősítés, meg a nők (jelen esetben lányok) szeretik érezni, hogy csinosak, de ettől a dologtól erőteljes hányingerem van már. Az meg csak tetézi, hogy nem csak a tizenéves korosztály sajátossága ez.
Ha van egy nő, aki a párom és akit szeretek, akkor ő csak az enyém, csak én láthatom ilyen helyzetben és környezetben. Elég érzékenyen érintene, ha visszaköszönne a félmeztelen képe a napisz*ron vagy egyéb helyeken és más férfiszerű lények írkálnának oda durvábbnál durvább dolgokat (amit eléggé szánalmasnak tartok). Lényeg a lényeg, aki a melleit vagy egyéb testrészeit (testréseit?) mutogatja a nagy közönségnek az nálam alapból kiesett. Persze aztán meg megy a sírás-rívás, hogy őket csak kihasználja minden pasi. Hát nem is csoda... -
Zsom!
tag
Nem csak a zenében.
"A divat súlyos marketing, elátkozza mi régi, a TV hipnotizál, és a hugicád csak nézi."
Sajnos unokahúgomat is csapdába ejtette a a twilight őrület: tolltartó, újságok, mindenféle szir-szar. Egyszer, úgy kíváncsiságból megkérdeztem, hogy ugyan miről is szól a kedvenc filmje? Csak makogott, nem tudta elmondani. Ezután megkérdeztem, miért is nézi akkor?
Hát mert az osztályból is nézik, meg láttam a tévében is.Nem azt mondom, hogy ne nézze a twilight-ot, de akkor tudja, hogy miről szól, és ne csak azért nézze mert azt mondják, hogy nézze.
-
.bableWes
őstag
"és milyen kocsit vezetsz"
ez sajnos igaz. amiota nem a nagy dög amcsit hajtom, hanem a kis rönot azota kevesebb az e fajta kuncsaft.
mégis engem barátnöm nem azért szeret mert ilyen kocsim volt mikor megismerkedtünk - igaz megjegyezte, hogy jol áll nekem a kocsi-
sok alfahim -
CséZé
őstag
az a baj h az ilyen tini csajoknak a média diktálja h ki tetsszen nekik, és amilyen butácskák be is veszik.
lásd: SP, JB, AFC, TH és hasonló förmedvények hallgatása, bálvánnyá szimbolizálása... -
Zsom!
tag
válasz
mexicanraven #13 üzenetére
SP meleg.
-
Alexios
veterán
Szerintem meg nem így van. Én azt veszem észre, hogy ez egy sokkal kisebb réteg mint be van állítva, bár tény, hogy ők sokszor feltűnőbbek. Na meg ugye arra előbb felkapja az ember a fejét ha egy ilyennel találkozik, mint amikor normális lányokkal.
-
mexicanraven
senior tag
Ha te lennél Sp nem szúrogatnád az ilyen tini suncikat??
Ó hagyjuk már... Ne legyünk álszentek.
Meg amúgy is, mit érdekel? Akik ilyen srácokra buknak, azok ált. a b*száson kívűl nem is jók sok mindenre, alkalmatlanok kapcsolatra. Nem kell ebben a világban megakadni mindenen, hanem ismerni kell, minek hol a helye. -
westcoastog
veterán
Felénk sem jobb a helyzet, normális lányt nem is találni, aki "normálisan" öltözködik, mint pl én, arra rá sem néznek.
Persze hogy akivel járni akartam legutóbb, inkább egy komor utállat emos gyerekkel éli az életét.
-
14adam
addikt
A vasalt haj kimaradt... És még arra felhúzzák a kínai sültös sapit...
"májkrémszínűre szolizott lánykák" -> ez tetszik
"lenyalt b*zi " nem b*zi,csak melegszendvics evők
(#8) SzlobiG a legjobb,hogy szinte az egész suli ilyen
ilyenekkel vagyok körbe véve.
-
Eastman
addikt
Ki fogtok röhögni, de könyvtárban kell csajozni. ...persze, ha rendes lányt szeretnél. Az, hogy a könyvtárban ül, nem zárja ki, hogy nyitott a lazaságra, nyitott a jó zenékre, és nyitott mindenre amire a férfiember vágyik, nyitott Rád.
Üdv: Eastman (30+, senior kategória)
-
Csemike
aktív tag
Eléggé elítélhető módon ilyenekre szoktam mondani, hogy lenyalt b*zi és brrrr.
Még az én korosztályomban is előfordulnak. Nemtom ez miért férfias. Vasalt haj... Mondjuk, zsák a foltját, meg guba a gubához és suba a subához. Nekik ott vannak az anus mouthusban szenvedő, májkrémszínűre szolizott lánykák. Mindenkinek van valahol párja.
-
-
szablya
aktív tag
Kérem szépen, a világ el van
kúrvakurvulva. Böszmeség!Amúgy ja, nagyon elszomorító
-
SzlobiG
félisten
Pont ezt tapasztaltam múlthét hétvégén siófokon.
-
Zsom!
tag
válasz
szombatitomi #2 üzenetére
Elszomorító.
Sajnos igaz.
SP-ről, JB-ről nem is beszéljünk. -
szombatitomi
senior tag
+1, sajnos teljesen igazad van.
-
+1
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest