Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
én sem voltam kibékülve az APU-kkal, amikor beharagozták, hogy pár éven belül vége a dGPUzásnak és láss csodát vettem magamnak egy Llanót. pedig konkrétan a hányinger kerülgetett. ehhez képest életemben nem voltam még olyan elégedett konfiggal, mint ezzel - leszámítha hogy 2.hete cseregarin van a sokadik Giga lapom, amit lassan megtorolok
- a GPU mindent gyorsítós A6-tal. Mafia2, F1 2012 HD felbontásban elment alacsony-közepes grafikán, ami már csak azért is óriási szó, mert nagyon nagy fejlődésnek mondható ez, jobban élveztem a Mafia2-t, mint két évvel ezelőtt 955+5770 párossal
a ramokat nagyon megizzasztja, hogy őket használja az APU és nincs dedikált memória, dehát bírnia kell. pl a CS6 is rengeteget dolgot gyorsít OpenCL alatt és úgy hallottam a GIMP is nagyon pimp jó lett, bár azt még nem próbáltam és még ezen a két említett progin felül is nagyon sok helyen(WinZip) fogják munkára az iGP-t. talán tényleg nem jó, hogy "ők mondják meg" hány maghoz hány shader jár és lehet jobb lenne 2mag 400SP-vel, de így is van sok variáció. gondolj bele csak bele, ha van egy nagy procihűtőd rárakod a Llanóra és egy kupak alatt hűtöd az "egész gépet". halk gépet építőknél ez komoly szempont, nálam is egy Mugen 2 van rajta. nem olyan rossz dolog ez, próbálj barátkozni vele, mert lassan nem lesz más választás.
bocs az OFFért
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
- a GPU mindent gyorsítós A6-tal. Mafia2, F1 2012 HD felbontásban elment alacsony-közepes grafikán, ami már csak azért is óriási szó, mert nagyon nagy fejlődésnek mondható ez, jobban élveztem a Mafia2-t, mint két évvel ezelőtt 955+5770 párossal