- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Hosszan lehetne erről vitatkozni pró és kontra, de vallási és szociológiai vitákat nem itt és nem így kellene megvitatni.
Amúgy a politikai, gazdasági illetve környezeti okait is hosszan lehetne itt ecsetelni annak ami a világban zajlik, és kellene is erről beszélni, mert sokak fejében nagyon nagy a sötétség, és a sötétség (tudatlanság) sokkal pusztítóbb mint a tudás, de tényleg nem idevaló a téma, pláne nem a mai napon.
Boldog új évet mindenkinek. -
Reggie0
titán
-
törölt tag
válasz
rednifegnar
üzenetére
Nem egyedi eset és lánc specifikus a nem azt adják, mint amit rendel a delikvens mutatvány. Meki rendszeres. Pláne ha nem terminálnál rendelsz, hanem diktálod másnak.
-
ricsip
addikt
válasz
rednifegnar
üzenetére
Ott a művelt nyugaton is valszeg vmi kimenekült magyar sütötte a kajádat, vagy rosszabb esetben valami török suvickosképű. Hans nem dógozik ilyen aljamunkát.
-
rednifegnar
senior tag
válasz
üzenetére
egyszer ettem ott egy menut, ugyanolyan fos mint itthon, a krumplit kinyultak belole (vagyishat be se tettek, mondvan sul) aztan mikor 10 perc utan se keszult el mentem reklamalni. pofatlanul letagadtak, vegul az uzletvezetot hivtam, hirtelen megoldodott. a muvelt nyugat...
-
fatpingvin
addikt
zseniális. nyilván csak az volt vele a cél hogy valami büdös nagy mémet dobjanak be vele a közbeszédbe de akkor is zseniális.
-
apatyas
Korrektor
Ne már, hogy senki nem írta még be: biztos Grillforce-al fog üzemelni. Vagy lerágott csont lenne?
-
Pingüino
senior tag
Budapesti gyorskajáldákról több embert is hallottam már panaszkodni. Az az 1-2 hely, ahol jártam, engem sem győzött meg. Az okát azt nem tudom. Viszont amit ki akartam hozni a mondandómból, hogy országon belül sem mindenhol olyan rossz. Nem ettem még sokfelé, és kifejezetten csak a KFC-ről tudok beszélni, mert pl. a Burger King-et nem szeretem. A Mekit meg rossz ár/érték arányúnak tartom. Persze a párszázasokat kivéve, de folyamatosan csak ugyanazt enni meg unalmas. Na mindegy, a lényeg, hogy ha jársz valamerre az országban, próbáld ki máshol is. Elég nagy különbségek tudnak lenni minőségben.
-
Redneck
nagyúr
Azt hittem az XSX-et egészítették ki kicsit, erre csak ennyi?
-
vakablak93
őstag
Most totál hülyének érzem magam mikor a gépet építő havernak
ryzen-t ajánlottam prociként, eddig nem értettem az Intel fejlesztési irányát, most bűntudatom van mert a haver bukott egy értékes “fícsőrt”
.
Pedig ez megoldaná a “ mért érkezett a szombat esti pizza kihűlten már meginnt” kérdést is
-
-
wattafaka
senior tag
D'oh!?
-
lm83
őstag
Nem tudom, hogy csak én vagyok-e így ezzel, de zsíros kézzel nem nyúlunk se egérhez, se bill-hez, se kontrollerhez, se semmihez...

-
Freiherr
őstag
Az Intel még csirkemelegítésre sem jó
Írta: Abu85 -
Lacok
őstag
A következő lépés a keltetőgép lesz gondolom.
-
koby11h
őstag
És ha valaki reklamálna, hogy melegszik a gép azt jól ki lehet röhögni...
-
joey04
titán
hiánypótló!
-
válasz
RubbishBin
üzenetére
Bomlásnak induló szerves anyag. Élettelen test nedves helyen vegyi összetételében, főleg fehérjetartalmában lassan megpuhul, nyálkássá, foszlóssá és kellemetlen szagúvá válik.
Amire te gondolsz az inkább az aszalódás lenne.
-
válasz
RubbishBin
üzenetére
száraz itthon, mint a rohadás
Nem túl találó hasonlat, tekintve, hogy a rohadás az inkább a száraz ellentettje...
-
RubbishBin
senior tag
Angliában imádtam, teljesen más volt. Múltkor ettem először itthon, a tatabányaiból. Két külön világ... Olajos, keserű szar. A jövőben hanyagolom. De ez igaz a mekis sajtbureszre is. Az meg száraz itthon, mint a rohadás.
Cserébe viszont sokkal jobb minőségű házi kosztot lehet főzni.
-
_ocsisajt
őstag
WTF? [link]
-
zsolt501
nagyúr
Hirtelen azt hittem bacsis hozta ezt össze.
-
Kasya
nagyúr
Nem tudom, hogy külföldön milyen a KFC, de itthon kimondottan utálom. A csirkemell méretei nagyban eltérnek, a krumpli minősége siralmas (hideg, vagy nem megfelelő hmőérsékletü olajban készítik).
Először azt hittem, valami előrehozott áprilisi tréfa.
-
Televan74
nagyúr
Éhes lettem!
-
zseko
veterán
Mindenképp vicces
bár nálam már ott rögtön megbukott a történet, hogy intel

-
KaitouP
nagyúr
Tehát így akarják kompenzálni, hogy a futár hidegen hozza ki a rendelést.
-
Solten
őstag
Miert nem Xeon W-2245 a CPU???
-
Végülis én építettem még a 6800ultrám hátára tea melegen tartót, de csokit is olvasztottam már régen hardvereken.
Csinálja meg az Intel nagyobb csíkszélességen akkor mehet a grillezés is ha már procinak gyenge hasznosul a hő valami értelmesre is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
RubbishBin
üzenetére
Hiánypótló. Két heccsát között forgatom a csirkét.
Idáig rohangálnom kellett a két emelet között, most már a szobámban is sült szag lehet kockukás közben.
"Pácport" adnak mellé?
-
JKJ420
tag
Azért ne keverjük a sütőt a melegítő funkcióval. Ez nem süt semmit. A már megsütött csirkét tartja melegen, melegíti fel.
-
RubbishBin
senior tag
Óriási! -
siposz
aktív tag
Lehet csúnyán elnéztem a naptárat, de azért április 1 vagy nagyon elmúlt, vagy nagyon sokára lesz még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Óvodások homokozója
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ilyen emberek mindenhol vannak, nemtől, vallastól, nációtól függetlenül. Hülyeség általánosítani...

Game Pass mellé, ajándék barbecue szószt is lehet igényelni?
lényegtelen, hogy külföldi szar, vagy hazai. A szar az szar marad