- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Nem én tettelek ki.
Vagyis a két utána következő nickedet már igen. -
z0d1AK
nagyúr
-
csimave
tag
-
csimave
tag
-
fasirTTT
őstag
-
z0d1AK
nagyúr
-
csimave
tag
-
z0d1AK
nagyúr
Hát pedig arra a pár száz smiley-re biztos büszke lehettél volna.
Vagy például arra, amit az egyetlen privátom után írtál, pedig nem hiszem, hogy bármi rosszat írtam volna.
Nem baj, téged minősít.Akkor 4-5-ös vagy nyelvtanból? És a többi 5 tantárgy, amiből megbuktál? Csak a magyar megy?
-
csimave
tag
Nem engedek már neked semmit.
Itt nem koldultam, rosszul vagy tájékoztatva. Volt egy kis pénzem és azt szerettem volna feljuttatni Moneybookers-re, ugyan is a sportfogadók többségének ilyen "online számlája" van. Ott kérték vissza azt a pénzt, amivel tartoztam. És mivel bankkártyám nincs, M.B. meg nem rendelkezik magyar számlával és emiatt sokba kerülne a banki utalás ezért megkérdeztem pár embert, hátha van valakinek és rajta keresztül meg tudnám oldani.
Egy valaki volt, akitől kértem pénzt és adott is: lesaux. Nyugodtan megkérdezheted tőle, hogy mennyit adott, mikor adta, mi volt a visszafizetés határideje és mikor fizettem neki vissza.
-
z0d1AK
nagyúr
-
csimave
tag
És ha igen?
És ha nem? Csak meghivnálak egy sörre. És beszélgetnék veled, hogy miért csinálod ezt az egészet? Azon a fórumon felvettem a kapcsolatot azokkal, akiknek tartozok. De az a fórum nem tartozik ide. Ez olyan, mintha téged eltiltanának NB1-es meccsek vezetésétől, mert ott még nem vagy alkalmas rá. De NB2-ben meg kiváló bíró lennél. Semmi köze egyiknek a másikhoz, de neked hiába beszélek, egyik füleden be, másikon meg ki, vagyis pontosabban egyik szemeden be, valahol meg ki
-
z0d1AK
nagyúr
-
csimave
tag
Te nem akarsz Székesfehérváron meccseket tartani? Találkozhatnánk, aztán lerendeznénk mindent. Utána hidd el, hogy nem szólnál be semmit.
Itt is elkezdtem egy kicsit kedveskedni másoknak, de te belepiszkítasz.
-
z0d1AK
nagyúr
Ha felvállalnád, akkor ez a hozzászólás is itt maradna, a topikkal együtt.
+ Sportfogadas.org / Interaktiv / Sportfogadás.org Klub / Csimav tiltásaA biztonság kedvéért csináltam biztonsági mentést és kiteszem én is bejegyzésbe, ha mégsem valósulna meg a felvállalás.
-
csimave
tag
Én felvállalom, de TE fel tudnád végre fogni, hogy: RAJTA VAGYOK AZ ÜGYÖN!
JÖVŐ HÓNAPBAN MEGYEK DIÁKMUNKÁRA! ÉS KÉPZELD NEM LESZEK OLYAN BUNKÓ, HOGY NEM FIZETEM VISSZA!!!
PEDIG MEGTEHETNÉM, MERT SEMMI PAPIRT NEM IRTUNK ERRŐL AZ EGÉSZRŐL!
DE NEM TESZEM!És légyszíves akadj már le a témáról és rólam is.
-
z0d1AK
nagyúr
-
csimave
tag
-
z0d1AK
nagyúr
-
csimave
tag
-
csimave
tag
-
kovsol
titán
azért az elárulja rólam mennyire érdekel a foci, hogy mikor megláttam a címet a VB ről a Visual Basic jutott eszembe

-
z0d1AK
nagyúr
-
csimave
tag
-
z0d1AK
nagyúr
Az olasz tipped is szepen elmen...
-
csimave
tag
Bocsi srácok, csak nem volt eddig áram, mert vihar van.
-
csimave
tag
-
fasirTTT
őstag
-
csimave
tag
Elküldtem az SMS-eket

-
csimave
tag
-
fasirTTT
őstag
nagylelkű dolog
2 meccset is zúzott nekem pü-ben és még fog is párat
-
csimave
tag
A mai meccsekre is várom a jelentkezőket

-
csimave
tag
A ma esti meccs senkit nem érdekel?

-
csimave
tag
-
szablya
aktív tag
-
csimave
tag
9-10:30-ig kondi, 11:30-tól 2-3 óra tanulás. Utána havernál vagyok(szomszéd). Van 2 gép, otthon nem gépezhetek, szóval ráérek eléggé

-
csimave
tag
-
joey04
titán
Munkában ha nem látom a meccset folyamatosan frissül a telefonomon az eredmenyek.com, amint 10mp szabadidőm van ránézek.

de hasznos kezdeményezés.
-
Fecogame
veterán
Ment PÜzenet

-
szombatitomi
senior tag
-
csimave
tag
-
szablya
aktív tag
Nekünk ez mennyibe fáj?

-
mexicanraven
senior tag
Neked ebben mi a ráció? Ingyen van az sms?

-
Bocaa
senior tag
ingyenes?
-
csimave
tag
Azt hittem azért többeket érdekelne a dolog

-
csimave
tag
Várom a jelentkezőket

Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Citizen
- 3D nyomtatás
- Windows 11
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Prohardver app (nem hivatalos)
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest