Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
nem a főnök a baj... nincs velük semmi bajom és nekik sem velem... az a baj, hogy rengeteg olyan munka van, amit csak én tudok megcsinálni... ha elmegyek 1hétre nyaralni, akkor utána 1hétig 2heti munkát csinálhatok és általában jobban lefáradok, mint amilyen állapotban voltam nyaralás előtt... meg a táppénz kevesebbet is fizet
1-2 lógó munkatárs meg ha kiesik, nem zavar... legalább nem látom a fejüket... nem idegesítem azon magam, hogy sz@rt sem csinálnak
a legnormálisabb kolléganő meg szintén beteg... egyszerre szedtük össze a betegséget
...és ő is melózik... (mi legalább összetartunk és segítjük egymást... nem akarunk egymással sem kicseszni, hogy egyikünk elmegy betegszabira és a másikra szakad utána minden) a lógók meg idővel úgyis megszívják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- trek81 károsultjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest