Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
Nekem is elég rossz, hogy egyedül vagyok. Barátok vannak persze-hála égnek- de nincs valaki, akivel minden nap együtt lehetnék, meg ugy este hozzám bújik. Azért remélem ez változik hamarosan

Jövőre ballagok, de már most tudom kik lesznek azok akikkel tartom majd a kapcsolatot. -
samfishR
senior tag
ÓÓ ha én ilyen szomorú lettem volna ballagás után... én is inkább boldog voltam mikor elballagtam. a barátok miatt ne aggódj, aki tényleg jóbarátod volt, az ezután is az marad. Ez egy vízválasztó, meglátod, hogy ki is volt tényleg a barátod -bár ezt tudja az ember. Ne aggódj, sokszor fogsz még velük találkozni, de ez csak rajtatok áll. Aztán meg ott az új közeg, ahová majd kerülsz, ott is rengeteg új barátság vár. Szóval fel a fejjel!

-
-
Csillag5
tag
tudom hogy ez az élet rendje de most mégis olyan nehéz....

-
Jhonny06
veterán
Én konkrétan nagyon örülök, hogy vége lett a középiskolának. Innentől valóban én alakítom az életemet, azt tanulom, ami érdekel és amit szeretek/szeretnék csinálni. Nagyobb felelősség, de sokkal szabadabbnak érzem magam.
A kapcsolattartás csak rajtad áll, ha nagyon nem szóródtok szét az országban a továbbtanulás miatt, akkor semmi gáz, ne hagyd, hogy megszakadjon és nem fog.
-
Manitou
veterán
Valóban rossz ez ilyenkor, bár ha tovább tanulsz megismerhetsz újabb embereket és biztos lesznek újabb barátságok, persze a régit ettől még nem kell elfeledni.

-
művésznő4
senior tag
Csibém!

-
Csillag5
tag
1.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest