- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
újabb termés:
"ímádlák tígedet kisfijam" Nicolas annyyya LOL paraszt!!!!!!!
-
CséZé
őstag
letöröltem, de ettől okosabb sajnos nem lesz.
-
CséZé
őstag
gyors kerestem egy beszélgetést. ebbe mi a nem magyarul tudás? maximum buta, de magyarul tud.
-
CséZé
őstag
válasz
Szten Márs #8 üzenetére
azért is hagytam szó nélkül, mert tegnap este óta már el is felejtődött, én meg most találtam csak rá. úgyhogy nem akartam előhozni megint. kicsit én bele is fáradtam már abban, hogy ilyen alapvető dolgokat magyarázzak el tudatlan embereknek.
másrészt, az lett volna, hogy az én "finom" stílusomban elmondom a véleményemet a témáról és a leányzóról, és szépen törli az egészet, tehát felesleges lett volna írnom is. az ilyeneket szóban kéne helyretenni, mert arra is lusta, hogy végigolvassa, meg mire a végére ért, az elejét el is felejti...baluka26: most nem a megasztárról van szó meg az x-faktorról, mert rohadtul nem érdekel. engem az idegesít, ahogy néhányan tévesen látják a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest