- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Persze, hogy nem jó. Csak arra utaltam, hogy egyik verzió sem különbözik lényegében / vagy végkövetkeztetésében a többitől.
Meg amúgy az se jó ha abban a tudatban maradunk, hogy a terroristák bármit megtehetnek. Elvégre ha az usával megtették, akkor bármelyik országgal megtennék. És nem kell hozzá olajlobby meg ilyesmi. Elég a nyugati életforma és a vallási különbség. Azóta is elég sok terrorcselekmény volt aminek pusztán vallási okai voltak. Ott van például a mohamed prófétás karikatúra. Az mekkora röhej volt már? Na, szóval azért mondom, hogy ilyen alapon szépen a fél világot terrorizálhatnák. Persze nekem se esne jól ha a hazámat kifiguráznák, de erre max annyiban válaszolnék, hogy én is kifiguráznám az övét. De nem kezdenék fenyegetőzni öngyilkos merényletekkel, meg vérdíj a rajzolóra stb... Ez a 21. században már túlzás.Amúgy szerintem még mindig jobb ha az USA a világhatalom, mintha mondjuk Oroszország vagy Kína venné át ezt a szerepet.
"és sajnos meg is fognak, tudjuk kiknek a nyomására." ööö na ezt nem értettem... de most, hogy becopyztam már sejtem mire gondolsz
És egyetértek, ez se a legjobb dolog. De ennek a szálai a 2. Vh- végére vezethető vissza. (nem a holokausztra gondolok)
Új hozzászólás Aktív témák
- AOC Q27G4XF QHD/180HZ/0,5MS/27
- ÚJ Cascade Bora 2.5kW és 3.4kW Klíma - Ne várja meg a 2026-os áremelkedést!
- ÚJ TCL Elite 2.6kW és 3.5kW Klíma - Ne várja meg a 2026-os áremelkedést!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- Latitude 9420 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest