Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
#43960832 #45 üzenetére
No igen, ezert van ennyi savanyodott magyar ember, mert ha poenosan ki akarja magat vagni valaki, akkor lehuzzak. En azt mondom, az eletben egyszer belefer, hogy egy ilyet ne talpas egyessel dijazzanak.
Es mindezek mellett a magayr oktatas a lexikalis tudasra epit. Evszamokra, kilometerekre, teruletekre, helyekre, nevekre.
Meg nem mondanam mar , hogy melyik arpadhazi kiraly mettol meddig elt. Azt nagyjabol tudom, mit csinaltak, de hogy mettol, meddig , meg evszamok? FELESLEGES. Kipotyog az ember agyabol. Foldrajzot is, es tortenelmet is , nem beszelve az irodalomrol, (ahol nem az a leneyeg, hogy melyik mu milyen iroi lelkivilagot tukroz, es ez hogy kapcsolodik az eletehez, hanem az a lenyeg, ki volt a szerelme, mikor hol jart blabla) nagyon maskepp kene tanitani.
-
művésznő4
senior tag
Igen, azt hiszem, én is olvastam amúgy még régebben valahol, de még mindig tudok rajta nevetni.
vans? :
Egyik legjobb rész! xD
Azért....legalább volt benne olyan mondat, amit nem húzott alá a tanár.
De azért figyelitek, hogy a szívtelenje mekkora nagy büdös 1-est írt rá szegény gyereknek??
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest