- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Nem a flashre nem épít, hanem a player (a shockwave player is) egyre inkább púp a hátán. Arról van szó, hogy lassan lehet nélkülük is elég összetett, és hardverközeli RIA alkalmazásokat gyártani. Ettől függetlenül a "gyártás" az maradna a CS5 és társai feladata, az pedig eléggé pénzes dolog, viszont meg tudnának szabadulni egy ingyenesen fejlesztett kolonctól, ami eddig a flash és shockwave tartalmak megjelenítéséhez kellettek. Most ezekre egyre kevésbé lenne szükség, és ahogy láthatóan tudnak gyártani iphone natív exportot, úgy tudnának gyártani html5-alapút is canvas, webgl, svg ... eszközkészlettel.
-
VeAr
csendes tag
"Nem lehet, hogy az Apple akarja megírni ezt a bizonyos generátort? Vagy az azért túl nagy falat lenne neki?"
Nekem inkább az a gyanúm (hirtelen ötletem) támadt, hogy inkább azt akarják hogy más platformok emulálják az övékét, vagy legalábbis így lehetne megoldani a hordozhatóságot. Obj-c fordító van GCC csomagban is, elvileg nem lehetetlen az API-jukat reprodukálni. Persze az egész gépet nem lehet, az már koppintás, amit eddig is üldöztek. De szerintem csak hallaniuk kellene ilyen ötletről, és máris kitalálnának valamit, hogy megakadályozzák. Hasonlatként az MS se nagyon szerette eleinte a Mono-t, aztán most kezd megbékülni vele, talán ez ilyen úton halad majd?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest