- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
0:50 Special Bonus: Hol lehet kapni olyan könyve akasztható elemes led-lámpát?
-
DerDer
tag
"Does your woman never stop asking for money? Are you frustrated at having to give her part of your check every pay day? If so, there is a revolutionary new method for women to make their own money! It's called "Get a job bitch! *slap!*" With the "Get a job bitch! *slap!*" your woman will have her own money for shoes and clothes and shit! It really works!"
-
DerDer
tag
videóban "..no more uninvited minorities"
-
shadeofme
tag
Arra gondoltam, h lehetnék a "ráadás" és akkor tudnánk Gergővel verekedni a kegyeidért.
Na? -
shadeofme
tag
Nem tudom, mikor cserélted ki az írást erre a linkre, de dőltem a röhögéstől.
"... és ha most rendel egyet, kap még egyet ingyen." -
Csemike
aktív tag
Van itt olyan ember, aki elég jól ismer engem ahhoz, hogy tudja, nem az a fajta vagyok, aki "kapkod fűhöz-fához, szalad a vargához", ha valami sérelem éri és telesírja a környezetét, sőt...
Szóval, nyomós indokom volt ezt leírni, ám az általánosítás tényét elismertem, javítottam, és ha még nem kértem volna elnézést miatta, akkor ezt meg is teszem most.
Mindenesetre az vesse rám az első követ, aki maga is bűntelen, akinek soha nem volt semmilyen kirohanása, és soha nem általánosított egyetlen kijelentésével sem. -
Vladi
nagyúr
Nem. Arra gondoltam, hogy valaki a tyúkszemére lépett, s most utálja az összes férfit.
Gyorsan ír egy ilyen általánosító, fikázó bejegyzést direkt a férfi többségű közösség oldalára.Persze arról egy büdös szó el nem hangzik, hogy ki és miért és mivel bántotta meg.
De tőlem mehet itt a jópofizás, meg sárdobálás vagy akármi.
-
Chaser
legenda
válasz
hengerPHanda #86 üzenetére
Ti csak hiszitek, én meg tudom
Jó éjt...amilyen sötét van akár lehetne is folytatni az alvást.
-
Chaser
legenda
válasz
hengerPHanda #84 üzenetére
Nem is konkrét személyhez szól amit Csemike írt, hanem úgy általában..ezért bátorkodtam szólni hogy nem kéne általánosítani. Sztem se aludj annyit. Én meg...megint elfelejtettem hogy nőkkel -általánosan meg anélkül
- ne vitatkozzak...
Csemike: Azt kihagytad hogy a "pasik" mindig azt hiszik hogy igazuk van! -
Chaser
legenda
válasz
hengerPHanda #80 üzenetére
Nem tévedsz, de áruld el nekem hol tett kijelentést a női nemre vonatkozóan. Annyit ír a nők tesznek minket olyanná amilyenné, ez így is van és fordítva is igaz a másik oldalról, ha negatív ha pozitív az élmény. Ez szted általánosítás?
Csemike: Ne puffogj
ha van valami érved az ellen amit mondok akkor oszd meg velünk.
-
hengerPHanda
tag
Lehet bennem van a hiba, de nem érzem, h konkrét személyhez szólna. Tévedek?
(#72) Csemike:
Azt hiszem a hetedik kérdésre a válasz csak kérdéssel fejtehető meg.
Íme:�"Mindössze négy fontos kérdés van az életben:
Mi a szent?
Miből van a lélek?
Miért érdemes élni?
És miért érdemes meghalni?
És mindre ugyanaz a felelet: Csak a szerelem.�"Don Juan DeMarco (1995., Fsz.: Johnny Depp)
-
Chaser
legenda
Mit általánosított? Leírta hogy eddigi kapcsolataiban pofára esett..
"Kedves Csemike nézd meg mit tettek velem a fajtársaidAztán fikázd a férfi nemet, hogy mekkora parasztok, ti tesztek minket ilyenné.
" Megint mondanám a szövegkörnyezetet, ebből a szövegből kiderül kire gondol, ha csak az idézett mondat lenne akkor általánosítás. Pont.
Gergő_: Ahogy gondolod
-
Csemike
aktív tag
...egyébként arra próbáltam célozni (és elnézést, félreérthető voltam), hogy celeron általánosítását nem tetted szóvá.
Hmm... De miért is lepődnék meg.
Vladi: ha a lényegről kezdenénk beszélni, az könnyen olyan megválaszolhatatlan kérdésekhez vezethet, mint pl. mi az élet értelme, mi a legjobb fogyókúra és a szőkéknek tényleg jobb-e.
-
Vladi
nagyúr
Bakker a közhelyes általános leoltás helyett beszélhetnénk a lényegről.
Ezt most csak azért is magamra veszem.. -
Diego!
senior tag
válasz
venember83 #62 üzenetére
Nem is gondoltam komolyan
Celeron:
Mindenki általánosít és az ellenkező nemet kritizálja....inkább: [link]
-
Ramius
őstag
Nos, nem csalódtam, öröm volt végigolvasni
-
Chaser
legenda
Ez nem általánosítás volt -ezért is volt a végén szmájli-, csak eszembe jutott egy kedvenc zeném...AKB-Mi lett veled?
szerk: és ingyen letölthető tőlük a zene..az összes
-
törölt tag
Eskü, hogy mindjárt előkapom a Ribanc-himnuszt, amit hozzátok, drága, édes, kedves nőkhöz írtam.
(Tisztelet annak a NAGYON kevés kivételnek...)
-
Thome
veterán
Hát a mai fiatal
nőkrekislányokra lehetne még sok mindent mondani... Bár a (nekem) idősebb 25-30-as korosztály se egyszerű... -
stvnppp
senior tag
-
Tim82
félisten
én pl. nem vágom hogy kell átméretezni ezt a képet, de ti tudjátok.
De ha elárulnánk, azzal elvennénk a felfedezés örömét.
Térlátásban, tájékozódásban, meg általában a racionális kérdésekben a férfiak sokkal jobbak.
Nem hiszek az ilyen megkülönböztetésekben, van egy ízig-vérig nő ismerősöm, aki szerintem pont ezekben veri a férfiakat. Nekem meg mindig azt mondták a barátnőim, hogy férfiakhoz képest intuitív vagyok (ezt nem merem megerősíteni, mert még nem voltam másik férfi).
Celeron: én elgondolkodnék a helyedben a párválasztási mintámról, mielőtt elkezdeném fikázni úgy általában a nőket.
-
celeron
senior tag
Kedves lányok/Nők a logouton!
21 évesen visszatekintek egy kicsit az én eddigi csajaimra:
17 évesen jártam egy csajjal először, kb. egy hónapig nem volt nagy szám, nem éreztem jól magam szakítottam, azóta ahány barátnőm volt mindegyiket megszerettem (nem szerelemmel, arra nem volt elég az idő amíg együtt voltunk), de mindig pofára estem.
Egy hosszabb kapcsolatomnak most lett vége pár hete, ami egy óriási nagy pofára ejtéssel végződött számomra. Azóta oly szinten nem tudom tisztelni a női nemet, hogy hihetetlen bunkó lettem.
Egy érző, helyenként romantikus srácból, szépen átvedlek egy bunkó paraszttá. Úgy érzem talán sosem fogok tudni egy csajt szeretni, nincs rá erőm hogy egy csajt hetekig fűzzek, míg eljussak vele az ágyig, inkább megmondom neki hogy: csak szex aztán szia..
Kedves Csemike nézd meg mit tettek velem a fajtársaidAztán fikázd a férfi nemet, hogy mekkora parasztok, ti tesztek minket ilyenné.
Üdvözlet, és további szép napot -
Diego!
senior tag
Ilyen blogot írni egy olyan oldalon ahol a pasik többségben vannak? Nooormális vagy?
Amugy meg mi az oka eme negatív hozzáállásodnak a másik nem iránt? -
-
Ijk
nagyúr
Nem is hisszük hogy mindenki beveszi a hülye dumánkat. Elég az a 80% nekünk.
-
ABE
őstag
"vagy nem térdel rögtön, amint előrántjátok a farokhelyettesítő, -hosszabbító járgányotokat"
Akkor ne is menőzzek a rolleremmel?
-
Csemike
aktív tag
válasz
shadeofme #43 üzenetére
Szerintem a nőügyes topiknak valahol ez a célja. Az erősebbik nem képviselői leírják kétségeiket, tapasztalataikat, és ahogy láttam, azért be-benéz oda egy-két nő is válaszolgatni.
Tim82: győzött a konfliktuskerülő oldalam.
Ja igen, a vállrándítás, duzzogás, a "semmi" nem kizárólag női jellemzők.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #34 üzenetére
Én sehol sem láttam leírva, hogy "minden 25 és 30 év közötti hím sapiens egyedre vonatkozik", ennek megfelelően nem is vettem magamra.
Egyébként meg szerintem találó volt. A férfiak többsége 30 éves kora körül "nő fel". (Egyes nők pedig még akkor sem.
)
Szerk.: ehh, közben szerkesztve lett, szerintem nem kellett volna, így sem volt igazán bántó, én vicces beszólásnak értékeltem.
-
God Vazzeg
veterán
Így van. Én is csak azt mutattam meg, hogy tudok ilyet írni fordítva is, de mi értelme? szükségünk van egymásra, a férfinak nőre, a nőnek férfira. Az meg, hogy idióta a többség, egyáltalán nem jelent semmit, úgyis 1 kell hogy normális legyen. Aztán hogy kinek mi a normális, az is egyéni nagyon
-
danih
veterán
Nem magukra vették, hanem szeretnének tenni az általánosítás ellen, vagy megvan a dologról a véleményük.
Hasonlít arra, ha mondjuk valaki azt mondja "A magyarok adócsalók".
Ilyenkor nem próbálnád kifejteni a saját véleményedet? Márpedig ilyenkor kicsit az ember óhatatlanul is "magára veszi" a dolgot. -
Csemike
aktív tag
válasz
dízelracer #29 üzenetére
Kööööösz.
hengerPHanda: azért remélem senki nem sértődött meg.
Najó, ez nem igaz, mert sztratoszférikus magasságokból teszek rá.
Cipész maradjon a péklapátnál, akinek nem inge, addig jár a kútra, amíg el nem törik, meg ilyenek!
venember83: egyébként ki se ejtettem az ujjamon, hogy "minden".
-
danih
veterán
válasz
hengerPHanda #26 üzenetére
Ez is kétségkívül lehet egy faktor ami hozzájárul a "fejben kialakított mechanizmusok" egészéhez. Elkényeztetésnél pedig nem az a gond, hogy "nem engedik" az önálló gondolkodást (mert engedik), hanem a delikvens nincsen rászorulva - így az nem is nagyon alakul ki.
-
dízelracer
őstag
"Uncsik vagytok, felszínesek és felfuvalkodott hólyagok."
Sebaj, azért mi szeretünk téged bociszemű ...
-
Csemike
aktív tag
Ej, de sokan magukra vették...
-
Chaser
legenda
válasz
God Vazzeg #24 üzenetére
"azért mert körbe nőtétek a p*nát,"
+ sírvaröhögős szmájli
danih: Valahogy így..majd kinövi, ha nem az meg az ő (havi)baja /nem tudtam kihagyni
/
-
hengerPHanda
tag
Neveltetés kérdése, ki mit hoz magával otthonról. Szerény véleményem szerint ha valakit elkényeztetnek, nem engedik neki az önálló gondolkodást, a világról való szemléletének a tágítását, akkor azokból lesznek a töketlen Bologató Jánosok, vagy a mesevilágban élő kis csacsi hercegek, akik azért nem tudnak kiépíteni egy normális párkapcsolatot, mert nem készítették fel rá, hiszen az is az Élet része. Szerintem a csajozás/pasizás fortélyát is otthonról hozza az ember tudat alatt.
God Vazzeg:
Nem csodálom, h jót mulattok, egész szórakoztató jelenségek tudunk lenni olykor-olykor -
God Vazzeg
veterán
Nők. Vagy inkább kislányok.. Valahol 30 környékén.. Idióták vagytok, irritálóak, és beképzeltek. Azt hiszitek, azért mert körbe nőtétek a p*nát, nektek bármit lehet. Előadjátok magatokat, hogy nektek mindig minden mennyire rossz, közben meg körülöttetek forog a világ, tietek az udvariasság, mindenki ajnároz titeket, de ez nem elég. Rommá festitek magatokat, ezzel kompenzáltok, de belül gyengék vagytok, a legapróbb problémára is megfutamodás a válasz, és csak addig kell egy pasi amíg minden jó, ha valami nem tetszik, mehet.
De azért aranyosak vagytok, és igen, jót szórakozunk mi férfiak is rajtatok, nőkön
-
danih
veterán
válasz
hengerPHanda #18 üzenetére
De nagyban hozzájárul.
Bár én nem erről a részéről beszélek (hogy "hülye", in general), hanem a párkapcsolatokról alkotott képről, az abban létrejövő mechanizmusokról alkotott elképzelésekről. A probléma ott leledzik szerintem, hogy a valós és fejben megalkotott mechanizmusok között nagy ellentét feszül - ami egy tininél nem gond, de egy (társadalmi értelemben vett) felnőttnél már gázos.(#17) Csemike: nem erre gondoltam, hanem Hofira, ha megvagy 30 (vagy az alatt picivel) illene tudni
-
Chaser
legenda
"Uncsik vagytok, felszínesek és felfuvalkodott hólyagok.
Azt hiszitek, mindenki beveszi a hülye dumátokat és még ti vagytok vérig sértve, ha valaki rájön a kis turpisságaitokra, vagy nem térdel rögtön, amint előrántjátok a farokhelyettesítő, -hosszabbító járgányotokat.
" Ismersz?
-
hengerPHanda
tag
Sztem itt a rossz társaság sem kifejezetten helytálló kifejezés, lehet valaki úgy is rossz, hogy nem a szó negatív értelmére gondolunk. Pl nálam a rossz társaság kifejezés a viselkedésmódra, vagy bizonyos rossz szokásokra utal, de a szó másik értelme lehet egyszerűen az, hogy nem olyan emberekkel találkozom, akik az én normáimnak megfelelnek. Huhh.. remélem érthető vagyok, kb háromszor fogalmaztam át, de még így sem érzem, hogy kifejeztem, amit szeretnék
danih:
Sztem ha vki hülye, az nem feltétlenül írható annak a számlájára, h nem nőtt be a feje lágya, akár vmilyen komplexusból is fakadhat... -
danih
veterán
válasz
venember83 #15 üzenetére
Legalább akváriumod van?
-
venember83
nagyúr
Nincs autóm, akkó' most mi van?
-
danih
veterán
Sok ilyen van, 25 felett pedig egyenesen szánalmas viselkedésmód.
Mindegy, vannak akik sosem nőnek fel. -
CséZé
őstag
arról h nincs szerencséd pasi téren, nem mi tehetünk.
-
nem_tom
őstag
válasz
hengerPHanda #8 üzenetére
+1 Szerintem is. A korosztály lényegtelen, ha rossz társaságba keveredsz, akkor ne csodálkozz.
-
hengerPHanda
tag
Nem akartam belevauvau, de mégis... Rossz körökben mozoghatok, nekem a legtöbb haverom férfi, pasi, fiú, nevezzük aminek akarjuk és egy-két kivétellel szinte egész normálisak, a problémás korosztály pont nem a 25-30 közötti... Szerintem. De persze ez csak magánvélemény, nekem a 20 körüliekbe tört bele a bicskám... Ez van. Sprite.
-
Csemike
aktív tag
-
Ezzz nyers volt.
-
Csemike
aktív tag
válasz
mexicanraven #1 üzenetére
Mivel ezen az oldalon a júzerek 80%-a hímnemű, ezért talán jóval több írás született a nőkről.
A Fáradt gőzben is "Nők, nőügyek" topik van, több tízezres hozzászólással.Mielőtt bárki javasolná, nem fogok ott "Pasiügyek" topikot nyitni, nincs energiám a siránkozásra
, ez csak egy kifakadás volt.
-
Dany007
veterán
Egyetértek. Mármint az első hsz-szel
Én sose szoktam szórakozni ilyen-olyan dumákkal. Legtöbbször kis beszélgetés után nyíltan vagy enyhén egyértelmű célozgatások közepette elmondom mi a helyzet, én mit szeretnék, hogyan miként stb... Aztán a másik vagy benne van vagy nem. De sosem kamuzok és nem szeretem a nagyképű szédítő szövegeket sem. Sőt nem is tudok ilyet
Aztán azért úgy a 70-80%-otok értékeli az őszinteséget és ha közös szimpátia akkor nincs elutasítás.
Nyilván ha az ember komoly kapcsolatot keres, akkor már teljesen más a hozzáállás. -
Ramius
őstag
Ebből nagy háború lesz, délután visszanézek ide
-
lorcsi
veterán
egy mosolyt megért
de lehetne ilyet írni a lánykákról is pont ebben a korosztályban -
mexicanraven
senior tag
Hadd ne meséljünk a másik oldalról is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!