- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikt0r
aktív tag
Velem még mindig korrektek voltak a Tescoban elsőre cseréltek, korrigáltak mindent. Ellenben sok más üzletel ahol 100ezreket műszaki cikkre otthagytunk.
-
truba
tag
Érdekes!
-
Csemike
aktív tag
válasz
venember83 #12 üzenetére
Nem, lenéztem és láttam.
-
Csemike
aktív tag
válasz
szombatitomi #7 üzenetére
Kösz, rendes vagy.
JuliusCaesar: a poén, hogy még 2008 előtt láttam, szóval jó régen.
-
Csemike
aktív tag
Jobb később, mint soha!
Rengeteg rémtörténetet olvastam már a Tescóról, velem még nagy horderejű dolog nem történt. Egyszer volt, hogy a soproni hiperben a türelmemmel játszottak, ugyanott érdekes volt a teljes Kisalföld madárvilágát megfigyelni a neonlámpák és csövek között.
Ja, meg egyszer az Auchanban láttam, hogy a tejes hűtőknél (hol máshol) szambázott egy macska, gondolom ez olcsóbb módja a kártevők irtásának.szablya: ellenőriztem, és igen, még mindig.
-
EczkE
veterán
Elég lassan jönnek rá.
-
makraipeter1
tag
Általában nekem is segítenek ha valami van!
Kezd fejlödndi a Teszkó! -
ABE
őstag
Márpedig ez fotosop!
-
Csemike
aktív tag
Szerintem már túl sok volt a panasz, ezért kaphattak egy alapos letolást Angliából.
ABE: Hát, nem is ilyen bánásmódra számítottam. Lehet, hogy csak álmodtam az egészet, és mindjárt felmosnak a padlóról a teszkóban, mert a szekuritis lesokkolt a 3000 volttal, mert szólni mertem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában