- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
ez de lol. kb. 20 mp-t késtem
a lényeg ugyanaz -
kicsitrash
aktív tag
Igazából ami visszatart a teljesen passziv üzemtől, az a kondik, csokik, fetek...
Lehet, a proci elmegy passzivan is, és mondjuk egy 8800gt-t is le lehet hűteni (gpu és board szinten), de a feszültség-szabályozók és társai nem úgy lettek tervezve, hogy ne kapjanak semmilyen légáramot. De ebből a szempontból a vizhűtés is olyan, mint a passziv üzem. -
kicsitrash
aktív tag
Voltak próbálkozásaim passziv gépek terén.
Paneltáppal, celeron 430-as proci+hdd idle 40 watt, terhelve 55. Ezt egy TR-120xp vitte, 60 fok felett. Az S1155-ös G530 viszont idle 30 alatt maradt, furmark+orthos pedig 48. Ezt szerintem simán lehet passzivban járatni valami hasonló hűtővel, mint a tesztben.
Nagyobb teljesitménynél én már használnék ventit, vagy Szab.Tam nyomdokaiba lépnék
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD 144Hz
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a lényeg ugyanaz