Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
Megértem. Nekem még 4 kritikus, meg 2 fájó kieg van, ami miatt nem tudtam még váltani Quantumra. A többi helyett találtam alternatívát, vagy már van Quantum- és elődje-kompatibilis verziója, vagy lecserélték az új verziókat már Quantumra. Ami viszont nem megy, annak egy része olyan mint a FlashGot, hogy még nem történt érdemi erőfeszítés a cseréjére, vagy kompletten hiányzik a böngészőből az API, amivel meg lehetne oldani a korábbi funkcionalitást, esetleg a Mozilla nem akarja megengedni "a biztonság érdekében", hogy lehessen olyan kieget írni...

Tipikus Google hozzáállás: a felhasználó hülye, mi majd szabályozzuk, hogy mit csinálhat, és mit nem. Pedig az ilyen kiegeket általában nem az r=1 felhasználók használják.
-
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
Be lehet, valahol a beállításokban.
-
Zotya84
őstag
válasz
Necroman_Mk2
üzenetére
Hát, a FlashGot az már csak Giorgo-n múlik, nem a Mozillán, sajna. Ő meg nem igazán próbálkozik megírni – legalábbis publikus infók alapján. Én is várom, hogy végre nekidurálja magát, mert a NoScriptje egész jól sikerült így Quantum-kompatibilisen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Futárcégek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest