Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tirexi
addikt
Megjött a CE!!!!!!!!!
Na most nekiállok Normal-on is. -
Tirexi
addikt
Új Nvidia driver jött ki a Crysis-hez.
[LINK] -
Tirexi
addikt
"a sajat idejukben mind-mind akadt a "high-end" gepek legtobbjen, az atlagos gepeken pedig plane.."
Ez pontosan így van és így is lesz.
"Amerikában, meg nyugaton egy mai átlagos vga az 8600-8800. Highend az ulta sli."
Ugyan ezt akartam mondani. Nem a magyar átlagot veszik figyelembe a vállalatok hanem a saját környezetüket.
-
Tirexi
addikt
"ami a megjelenésekor volt highend."
Igen ezt így kéne tesztelni, mivelhogy a FarCry nem 2007-es játék és persze hogy sokkal jobban megy most.
Meghát emléxem hogy akkor is voltak gondok a gépigényel amikor a FarCry megjelent, nálam pl LOW-on is akadt, FX5600-al és Cerka 2.6Ghz-el. -
Tirexi
addikt
válasz
üzenetére
Ez szerintem csak nézőpont kérdése.
Ha nekem sem menne a gépemen még LOW-on sem akkor én is azt mondanám hogy rossz a grafja meg nem közelít meg HL2 szintet.
De arra lennék kíváncsi mi lenne akkor ha Very High-on elmenne akadás és lassulás mentesen egy átlag P4-esen, hogy akkor mi lenne a véleményetek.
Tuti hogy megváltozna. -
Tirexi
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Történet.
Hát van története, sőt nagyon is dúrva története van, tiszta filmszerű az egész.
Itt is lesz olyan parancsnok aki nem hallgat a jó szóra csak megy a saját feje után ezzel is csak a bajt idézve elő.
Sok filmben láttunk már ilyet és nekem bejön a ilyen fordulatos történet. -
Tirexi
addikt
Ezt a 7 órát nem úgy kell nézni hogy most leül elé egy olyan ember aki csak FIFÁ-zik meg NFS-ezik és neki 7 óra.
Nem.
Mivel van elég tapasztalatom és elég jól is lövök, (200 óra COD2 után) ezért én álltalában fejre mentem és így könyebb, gyorsabban végig lehet vinni. (elég egy lövés)
A másik meghogy nem mindenhol öltem meg mindenkit, de minden küldetést megcsináltam szal nem maradtam le semmiről.
Ez a 7 óra az csak nekem 7 óra.
Normal-on lehet 8-9 óra lesz másnak meg még több.
De ha akartam volna és senkit nem ölök meg akkor meg még ennyi idő sem lett volna. -
Tirexi
addikt
Na akkor tisztázzunk pár dolgot:
-Az hogy honnan van meg a játék ahhoz senkinek semmi köze.
-Előrendeltem a játék CE kiadását és hangsúlyozom mégegyszer kifogom játszani normal-on.
-Helyesírási hibák kijavítva.
-Ha nem lesz befejezve a warez téma szólok a házigazdának hogy zárja le a hozzászólásokat.További jó kommentelést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest