- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Hehe. Nos, mert az Intel mostani fejlesztései alapján a software renderingben látják a jövőt (persze ez a s.r. nem az, ami '97-ig meghatározó volt), a 3d api-k néhány éven belül eltűnnek az erre szolgáló célhardverekkel és cél-programnyelvekkel, és univerzális számolási egységek közt osztják fel a feladatokat, amik mindenre programozhatóak lesznek, hardveres korlátok nélkül (a számítási teljesítmény az egyedüli korlát, itt jön be az ügyes programozás).
Ebben az nVidiának vagy Atinak szintén juthat terep, de az is lehet, hogy eltűnnek a piacról. Hangsúlyozom, mindez akkor, ha az Intel diktálja majd az elkövetkező évtized ilyen trendjeit. A fejlesztések már gőzerővel folynak minden esetre.
Mellesleg én nem azt mondtam, hogy eltűnik az nv vagy ati. De a Radeon és Geforce nevek eltűnnek majd, ebben szinte biztos vagyok.
PuMbA: talán ne egy gagyi minőségű videóból ítéljünk, várjunk normális screenshotokat. Mert amit te linkeltél nem az volt. Egyébként nekem nagyon Unreal 3.0 fílingem volt, ezért megkockákztatom hogy visszalépés lesz a motor a párhuzamos konzolos fejlesztések miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Független IPhone 14 pro 256 gb
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest