Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Tényleg nem lett egy perfekt game, de nem a kék szikrás dolog miatt...
Szerintem is az ufókig volt jó, de engem a száraz játékmeet jobban zavart, még egy óvodás is érdekesebbet talál ki annál, minthogy robbantsd fel x-et, aztán húzz el b-be. És érthetetlen, mert a Far Cry nagyon jó izgalmas játék volt, abba tényleg azt éreztem, hogy szabad vagyok, pedig ott se csináltak meg egy egész szigetet, csak úgy volt megcsinálva, hogy még ott is volt élet, ahol nem is gondoltam,és az ilyenek feldobták. Remélem a Crysis 2 megint olyan jó lesz mint az első játékuk volt
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem is az ufókig volt jó, de engem a száraz játékmeet jobban zavart, még egy óvodás is érdekesebbet talál ki annál, minthogy robbantsd fel x-et, aztán húzz el b-be. És érthetetlen, mert a Far Cry nagyon jó izgalmas játék volt, abba tényleg azt éreztem, hogy szabad vagyok, pedig ott se csináltak meg egy egész szigetet, csak úgy volt megcsinálva, hogy még ott is volt élet, ahol nem is gondoltam,és az ilyenek feldobták. Remélem a Crysis 2 megint olyan jó lesz mint az első játékuk volt