Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Magisk 20.0 és Magisk Manager 7.3.5 update
gyaníthatóan nemsoká lesz changelog is. -
crok
nagyúr
válasz
Trailblazer #37 üzenetére
Most csak és kizárólag miattatok feltettem és beregeltem a szerződéseinket és jelentem kanyar nélkül indul és beléptet a frissen telepített Telekom app Mido-n, Lineage16-on, Magisk 19.4 + Magisk Hide és Magisk Manager Hide-al. Nem tudom mit kavartok, ott a leírás, a "próbálkozgatások" előtt törölni kell az app adatokat mert ha elmenti az app hogy root-olt a készülék akkor mindegy ha fejen is állsz és amúgy nem is "látná" a root-ot akkor is azt fogja mondani mert el lett mentve hogy root-olt.. Ez pár appnál így van, más appoknál meg nem menti el.. vannak jobb meg kevésbé jó app fejlesztők, vannak, akik jók a kivételkezelésben meg vannak akik bele se s.*nak. Mindkét oldal (a Magisk fejlesztésén ügyködők és az appokat írók is) serényen próbálkozik egymás ellen, hol az egyik jár kicsit előrébb, hol a másik. Macska-egér, vírus-antivírus, etc, satöbbi. Eddig nem volt gond, mostmár az lesz. Vagy megszokjuk vagy nem lesz root.
Na. Lehet próbálkozni serényen. -
dugo_
veterán
válasz
Trailblazer #37 üzenetére
De, app + Magisk elrejtéssel jó. De ilyen komolyan még sosem kellett trükközni, az OTP is megy sima app elrejtéssel.
Azért értetlenkedtem tegnap, mert egy nappal később érkezett meg hozzám ez a Telekom frissítés, ami már detektál.
Viszont SuperSU + RootCloakkal már nem tudom működésre bírni a régi Lollipopos telefonom, amin viszont a Magisk nem működik jól, így ott maradtam a régebbi verzión. Nem mint ha évente 2-3 alkalomnál többször kéne a Telekom app...
-
Trailblazer
veterán
És akkor most új Telekom app nem játszik se app rejtéssel + Magisk hide-dal?
-
Roxkex
senior tag
Egészen eddig nekem se volt.
Lehet régebben a EU dev romot használtam. Bár nem úgy emlékszem. Mert a stabil előrébb volt biztonsági frissítésben.
A Telekom üzenet pedig: "Rootolt eszköz" "Sajnos számodra nem elérhető a Telekom alkalmazás, mert a te eszközöd rootolt"
Lehet hogy Telekom app frissítéssel jött ki ez az új "funkció"
crok
Igazad van nem olvastam el, elnézést!
Sürgősen kellett a segítség, viszont el fogom olvasni mert érdekel a cikked ! Köszi az irományért mindenképpen !
Köszönöm szépen a segítségedet is. Most, hogy már meg volt a "Magisk Manager Hide" is így más jó ! Azt viszont megnéztem, hogy ez mit is takar. Ügyes kis "trükk"Egyébként az számomra az kicsit furi, hogy kell "Magisk hide" és "Magisk Manager hide" is.
Köszi mind a kettőtöknek !
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Nem vagyok egy nagy Magisk expert.
Most tapasztaltam elsőnek olyat, hogy egy app (Telekom) nem indul el a root miatt. Magisk-ot használok természetesen a Xiaomi Redmi 3 PRO - MIUI 9.5.2.0 Stabil (EU) telefonon.
Magisk Hide funkcióval beállítottam, hogy a Telekomnál jó legyen de sajnos továbbra se jó !
Tegnap telepítettem újra teljesen a telefont, akkor nem tudom milyen Magisk verzió volt de azt tudom, hogy akkor még jó volt a Telekom app :\Magisk: 19.3 (19300)
Magisk Manager: 7.3.4 (235)
Tehát a legfrissebb stabil Magiskot használom !
Esetleg valaki tud adni tanácsot, hogy merre kapisgáljak, hogy rootolt maradhasson a telefonom de a telekom app is elérhető legyen ?Érdekesség, hogy kb 30perce - 1 órája megnyitottam simán a telekom appot s be is állítottam amiket akartam. Akkor is már rootolt volt a telefonom ! Most akkor mi van ?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #28 üzenetére
Jó neked!
Egyszerűen időm nincs rá (most is 17 órát utaztunk), pedig nagyon kéne. -
zeon.hu
nagyúr
Megcsináltam mindent a leírtak szerint, Raiffeisen továbbra se megy...
-
crok
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #23 üzenetére
Az a beta előtti build, a teszt tesztbuild-je, bleeding edge, csak kísérletezőknek és azoknak akik tudják mit kell csinálni ha gond lenne (:
-
crok
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #21 üzenetére
Xiaomi.EU fórumon jártál? Még Magisk nélkül is hasalnak rajta az appok, Google Pay pl. el se indul pedig még a SafetyNet-en is átmegy a ROM.. Előbb a ROM legyen egyenes, aztán jöhet a Magisk.. (Egyik build-ről a másikra is vannak gondok (szerintem egyik-másik ROM simán kikerül élesbe SELinux permissive-el, "gondatlanságból"), sok a telefon, kevés az idő..) Magisk nélkül próbáltátok, úgy átmegy egyáltalán? Ha igen akkor max a Canary build-el lehet megnézni a Magisk root-ot (ami előtt mindenképp kell a Canary uninstaller).
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest