- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
Persze, az "átlagfizetés" mindig egy hülye kifejezés volt, mert nem adja vissza azt, ami valójában van.
Nem olyan rég volt itt (München) egy helyi újságban épp erről egy cikk. A helyi nettó átlagfizetés 2375 euró. Ez jól hangzik sokaknak és azért is jönnek ide, mert hasonló fizetésben reménykednek és utána jön a bumm.
A cikk tovább firtatta, hogy ez valóban átlagszámítás, de mi a valóság? Hogy jön ki ez az összeg? Úgy, hogy 7-en keresnek minimálbér könyékén, tehát olyan 1300 eurót és egy (!!!) valaki 10 000-et. 1300 euró meg Münchenben nem sokra elég...A kép üt
-
total90
veterán
válasz
callmeakos #34 üzenetére
Kb. azonos szint, szerintem London kicsit drágább... viszont más a rendszer. Gondolok itt a biztosításokra, egészségügy stb. Ezeknek utána kell járni.
Én személy szerint nem tudnék ott élni, az amerikaiak nagyon birkák, jobban mint az angolok
A céges cuccon kívül turistáskodni jó volt, de 2 hét alatt elég is volt. -
total90
veterán
válasz
callmeakos #26 üzenetére
Gondolom ilyen esetbe a cég elég sokat segít és ha ott székhelyet nyitnak, akkor nem lesz gond
(#27) Apollyon
NY szerintem a legdrágább, de SF sem volt sokkal olcsóbb. A kisebb városok, falvak viszonylag olcsók, már ha a nagyobb városokhoz mérjük.
-
total90
veterán
Követem, de erre nem figyeltem fel eddig. Rákeresek, hogy neki ízlett-e
Egyébként ez igaz, sok helyet azért értékelnek jól, mert sokat adnak. Itt Münchnbe is van 1-2 hely, ami borzalom, de akkor adagot kapsz, hogy kettőnek elég és még marad is. Van aki zabálni jár és van aki enni, én az ilyenre azt mondom
-
total90
veterán
Katzs, a hely ahova ne menj be és ne egyél szendvicset
-
total90
veterán
Cég fizeti, szóval ja
Ha privát repülök, akkor Premium Economy vagy Economy, de eddig max 4 óra volt. Mondjuk a végére már kezdek idegbajt kapniA hosszú úton a 1st/business sem nyújott akkora kényelmet, hogy nem akartam volna kiugorni
Azért eddig talán a legrövidebb, de legszarabb utam kb. 1 hónapja volt München-Bristol. Egy kis embraerrel, valami 50 személyes szutyokkal repültem. Az egyik oldalán dupla, a másik oldalán szimpla ülés van.
Késve csekkoltam be és egy testesebb fickó mellé kaptam helyet. Én sem vagyok kis darab, de az a hely annyira pici volt, hogy maga volt a borzalom az út. Visszafelé egyedül ültem, de akkor is kicsi volt. Legalább olcsó volt, csak az vigasztalt -
total90
veterán
Eddig 3x voltam az USA-ban, mindháromszor céges úton kollégákkal. Akkor a cég intézte a részleteket, de jó tudni, hogy ha egyedül mennék, akkor mit kell tenni.
Számomra ami borzalom az út hossza. Business és 1st classon utaztam eddig, de bele sem merek gondolni milyen lehet az economy. Ezért sem vonz, hogy privát szemlyként oda utazzak...
Köszi a cikket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Korábban már írtam a repülésről, és utazásokról, ami a végére egy oktató cikké kerekedett, hogy hogy is kellene a...
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest