- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncsicso
tag
Kreativ!
-
creation
senior tag
Párom buksijából pattant ki egyik este a szikra, igazából házfelújítás közepette egy polc készítéséről beszélgettünk és mivel a videoton hangfalak egy bluetooth vevőn keresztül kapják a jelet, de az a helyéből adódóan elég gyéren fog, így a tabletet kénytelenek vagyunk úgy helyezni, hogy néha elég életveszélyes az számára. A polc amit készíteni akarunk az előszobába, pont befogadná a tabletet, tartóstul. Meg az ágyban mozizás illetve youtube-ozás, pinterest-ezés is közrejátszott.
Az ilyen gyorsbarkácsban a régi notebook hűtőm volt a bestof
(Két 12cm-es ventilátor összeragasztva egymás mellé, négy sarkába négy radír ragasztva, kettő fektetve, kettő állítva, usb madzag elvágva, piros-fekete ér bekötve 5V-nak. Arctic Cooling F12 volt a ventilátorok típusa. Ha az F12 TC-t veszi valaki, akkor annak a hőérzékelőjét a bordák közé dugva még alacsonyabb és terhelés szabályozottabb hűtés is elérhető (ez már csak extra, árban talán 500Ft a különbség)) -
NoMagix
addikt
Nem is rossz 5let és egész jó lett, gratulálok!
Én egy CD tokból készítettem gyorsan egy asztali tartót, de azt nem lehet függeszteni, lehet, hogy barkácsolok egy ilyet is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest