- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakszabi
csendes tag
A cougar termékek egyébként nagyon alá vannak becsülve, pedig a elég jó cuccok, volt szerencsém egy párhoz.
Csak hát a színe annyira nem gyerebe -
d@vee
őstag
Mivel nem vagyok e-sport szintű teljesítményen(de nem is low skill...cs-ben rendszeresen jó helyeken végzek map végén...) abszolút felesleges számomra kiadni 12 ropit egy egérért. Nem mondom hogy aki játszik rendszeresen, elégedjen meg egy 1000 jmf-es genius egérrel, hanem vegyen inkább kicsit drágábban valami kényelmesebbet. Bár ízlésről vitatkozni értelmetlen. De azért ésszel. Nem az egér játszik helyetted.
-
Sica, meg a Rival az jó. A többi meg még egy megveszekedett forintot sem ér.
Volt Logi G300-am (ugyanaz a fosadék szenzoros mint az S csak ennek piros az alja), soha többé. 1 hét használat után elkezdett tőle fájni a csuklóm (8 óra egerezés munkahelyen, 6 óra itthon) cserébe legalább pontatlan is volt. így sajnos nem kerülhette el a sorsát és odaadtam anyámnak, mert neki méretre jó, nem fáj tőle a keze és excel kezeléshez meg általános böngészéshez elég neki.
"Ha már ő a PH "arca", meg a CS:GO titánplatina ligás.." Ez meg nem tudom honnan jött neked, mert senki nem említette, ellenben valaki ezzel a mondattal kezdte a farokméregetést: "Ja mellesleg én Heroes of the Storm-ban Rank1 vagyok egérpad nélkül egy 1200ft-os Genius egérrel.. szóval nem a sznobizmus beszél belőlem". Nem tudod ki volt az?
-
Aron1988
tag
Én vagyok az utolsó, aki személyeskedik a forumon, ezt elhiheted. Sok mindenbe belém lehet kötni, de ebbe nem. Ezzel az egérrel az a baj, hogy a rossz tulajdonságai miatt abszolút első körben kiesik egy decens anyagi háttérrel rendelkező, szakmailag tájékozott kompetens FPS játékos szemében. Mezei Kis Pista, meg ha bemegy a MediaMark-ba, hogy vegyen valamit a Leuge of Legends-hez, úgyis vagy a márka, vagy az olcsó ár alapján választ. Hiába a jó szenzor, elhiszem, de ez az egér abszolút két szék közé esik. G100S jó választás, nekem is az a kiszemeltem, csak nem vitt rá a lélek, hogy megvegyem.. főleg, hogy most csak HOTS-ozom.
-
dobragab
addikt
Sica és Rival 100 jó szenzoros, és benne van a 12k-s limitben, pipa. A "jobb" indokolása hiányzik.
Bloody, Spawn és G300s szenzora rossz.
Ne izgulj, én a G100s-em használom továbbra is, a nálam lévő egértömegből az jön be legjobban, hiába az a legolcsóbb az összes közül.
A személyeskedést el se kezdd.
-
Aron1988
tag
ASUS ROG SICA, A4TECH bloody egerek, Coolermaster CM storm, Logitech G300S, Steelseries Rival 100. De ha valaki akkora nagy magaselvárású, fennkölt stílusú gamer, akinek ezek se elég jók, nyugodtan ki tudná nyitni jobban a pénztárcáját +10 ezer FT-al... Ha már ő a PH "arca", meg a CS:GO titánplatina ligás..
-
dobragab
addikt
IMO 1.1 kifejezetten gamer egér a mai napig, hiába irodainak árulták, zseniális szenzora van.
Az előbb még a 12 ezret is sokalltad. Légyszíves 12 ezer alatt mondj EGY olyat, aminek jó a szenzora, ha nem is annyira, mint ennek. De ha 10-et felsorolsz JÓ szenzorral 15k-s keretből, ami egyértelműen jobb, és mondjuk meg is mondod, miben jobbak, megkövetlek.
Vigyázat, a legfontosabb kritériumnak a jó szenzort támasztottam, és kicsit értek hozzá, minek van jó szenzora vagy sem.
-
-
Aron1988
tag
Elolvasva hozzaszólásokat ez a cikk alatt, kb csak az enyémnek volt a termékkel kapcsolatos, éles véleménye. inkább másokéban van puszta üres fecsegés, üres örömködés. Mint az árszintet ismerő, komoly multis tapasztalattal rendelkező gamer írtam a hsz.-t. Ahogy A4tech headsetet se veszünk 30ezerért, ilyen számtalan hibával rendelkező egeret se 12ezerért.. Rengeteg alternativa van fele, harmad áron, ami ilyen alap gamer igényt kiszolgál (tehát 2 fokkal jobb CS ben mint az említett 1200ftos genius). Se a márka maga, se a készülék tudása, se a hozzá kapott árcédula nem érdemel pozitiv szakmai véleményt. 2002-ben már LANokon voltam Quake 3ban dobogós helyezett, már akkor a DM17en osztottam a railgun frageket, amikor sokan itt még csattogós lepkét tologatták. Azt akartam közölni, hogy ez a készûlék casualoknak, mobásoknak drága, komoly fps fanoknak meg kétpálcikás noname. A személyeskedésből meg vissza lehetne venni, kezditek kicsit tultolni ezt a flame-ben rinyát...
-
Ami az IME3.0-ra hasonlít rossz nem lehet. Sajnos hiába van kettő is a vezetékes léte miatt nem használom őket.
-
Peathee
senior tag
Nekem is ilyen egerem van
-
-
-
törölt tag
-
Aron1988
tag
Fú bakker, egy ilyen kínai belpiacos vacakért 12ezret kiadni.. Tesco-ban az alsó polcon a strandkorlátkék 3000 Ft-os bluetooth minihangfal mellé el tudnám képzelni 1790 ft-ért.. Nevetséges.. Aki kiadja egy 120 gigás SSD árát egérre, nézzen már jobban szét a piacon, és épkézlább cuccot vegyen. Ja mellesleg én Heroes of the Storm-ban Rank1 vagyok egérpad nélkül egy 1200ft-os Genius egérrel.. szóval nem a sznobizmus beszél belőlem
-
davidsone
addikt
Nekem szimpatikus a Cougar márka, volt belőle tápom S700 5évig bírta, szar helyen is: Phenom matx-ben nem melegedett és halk volt ahol egy CM G-550M elhasalt, csak azért váltottam le mert kicsit nagy volt meg a kábelek is sok helyet foglaltak...
-
Vanir
veterán
Újfent remek teszt lett!
-
törölt tag
Tesómnak mutattam pont ezt és az Alcort, jobbkezes, tenyeres fogáshoz. Így már egyszerűbb a döntés.
Köszi a nevében is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bár a CM Storm Alcorra erősen hasonlít külsejében az egér, belül szinte mindenben különbözik "rokonától".
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest