Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola0601
tag
Nem sok fantázia van benne!
-
Ste
addikt
Pontosan, valójában csak a lap az ami extra benne. Vajon konzumer piac számára mikor lesz csak a lap elérhető?
bartucc: a könnyű bővíthetőség a kis táp illetve a limitált belső miatt van "csak" limitálva. Amúgy tényleg elég lehet sok embernek, ha emberi áron lesz, amit kétlek, lévén új cuccos
-
atike
nagyúr
Nekem bejön.
-
szuper-t
őstag
ahogy be lett mutatva és a tény
"Ez a ház már régóta elérhető Spire Powercube néven is -- de az Albatron, a Qwerty meg még biztos sokan mások is építettek ebből gépet. Teljesen ugyanez, még a ferde Compact Disc felirat is stimmel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezek után azon sem lepődnék meg, ha mondjuk az intel H57-es mITX alaplapja lenne benne
" -
.mf
veterán
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vártam már, hogy ki lövi le, de akkor kénytelen leszek én.
Ez a ház már régóta elérhető Spire Powercube néven is -- de az Albatron, a Qwerty meg még biztos sokan mások is építettek ebből gépet. Teljesen ugyanez, még a ferde Compact Disc felirat is stimmel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezek után azon sem lepődnék meg, ha mondjuk az intel H57-es mITX alaplapja lenne benne
-
tome.jr
addikt
Egykoron a Point of View a grafikus kártyák piacán kereste a kenyerüket
Kenyerét szerintem.
Ez az 530-as proci igazi slágertermék lehet. Rohadt olcsó, nagyon jól tuningolgató és játékok alatt szinte semmivel sem gyengébb mint egy i7-es cucc. És szinte alig fogyaszt.
-
Azért jó látni, hogy az Intel végre értelmes GMA-t készített és azt értelmes célokra fel is lehet használni.

-
rankesz
veterán
Szerintem az ár a többi POW termékhez hasonló lesz, tehát nem az átlag magyar háztartásba való.
-
Ekkora semmitmondó megjelenést. Seggbe kellene billenteni a dizájnert.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ahogy be lett mutatva és a tény
"