Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shagy
tag
Én is meg vagyok vele elégedve... egészen mostanáig, mikor nagynehezen megjelent a RedAlert3 (amieben nem mellesleg csalódtam kicsit) megvan a game és menet közben sztem 10 perc után egy csippanással fűszerezve merevre fagy... áprilisi a gép, szoktam rajta játszani de inkább dolgozom, úgyhogy talán nincs széthajtva... bar elég sokat megy.
Hibák amikról tudok:
Billentyűzet elszállás induláskor néha (minden feszültségről leveszed - akksi és táp is) és megy... nem örülök, de ez kis gond.
MSI logonál való megállás - ugyan ilyen megoldás és megyis...
de ami a legfájóbb, amit már fentebb is emlegettem a játékok közbeni fagyás... nem játszok sokat, de ha játszok, akkor nekem ne fagyjon
Valaki járt már így?
Próbáltam más drivereket is használni, de mindegy volt. Esetleg érdemes feltenni a júniusi (v vmikor a nyári) BIOS-t?
Lajos, neked mi volt a bajod a géppel, miért vitted szervízbe? jutottál valami eredményre?
Nekem amúgy 2 év gari van rá hekky neked nem? -
Coolmat
őstag
A billentyűzetlefagyás ill. MSI logónál megállás ugyanaz a hiba.
Képernyő kikapcsolásról még nem hallottam, nem lehet, hogy vmi energiatakarékossági séma van rosszul beállítva a windowsban?
A játék közben kikapcsol már érdekesebb. Én túlmelegedésre tippelek, főleg ha már egy éve megvan, és nem lett kitakarítva a ventillátor azóta (hasonló problémája volt most valakinek a fórumon egy másik MSI típussal, kitakarítás után 10 fokot esett a proci és a VGA hőmérséklete).
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Last Epoch
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Jackson elektromos gitár
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valaki járt már így?