Új hozzászólás Aktív témák
-
horush
addikt
Jó kis leírás, és a ház sem tűnik rossznak. Nekem egyedül a csavarmentes PCI-PCIe bővítőkártya rögzítés hiányzik még. Bár lehet, hogy csak én kényelmesedtem már el túlságosan , de amióta ilyen házam van, nem hiszem, hogy vennék csavarosat.
(ilyenre gondolok) -
szaszabee
aktív tag
Lehet hogy benevezek egy ilyen házra A mostanit már unom
-
Probber
őstag
Szép kis ház, tetszik.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
aktív tag
Jó kis ház, főleg 8000-ért!
11 ezer körül, ha nagy vga kártyád van ilyet vegyél: [link]powerp4 --- Mobilon (2O~824~2I~3O) 12-22 óra között vagyok elérhető!! --- Aktuális hirdetéseim: https://tinyurl.com/2m3bmhwc --- Új szabályok a HardverApró-n (érdemes elolvasni!): https://tinyurl.com/yckdt3k3 --- Jelöld be magad a PH! térképen: https://terkeph.hangya.net
-
Televan74
nagyúr
Jó cikk, köszi a bemutatót.
Ezekkel a termékekkel az baj, hogy nem a CM gyártja őket, hanem kínai bérgyártó munkája.Csak az előlap és a logo más. És a felszereltségben lehet minimális eltérés.
Lakásomban is van hasonló ház a Gigabyte olcsó házai közül.Nagyon jó kis házak ezek, megérik az árukat.Mindenbe beleugatok!!!
-
rolkaDb
aktív tag
Használd egészséggel!
-
hhx
tag
Ennyi pénzért best buy ez a minőségi ház.
-
8K-ért elég jó vétel ez a házikó! Be is kerül a jegyzetfüzetembe, ha valakinek olcsó házat kell ajánlanom
-
albert8
veterán
Ennyiért ajándék és nem is rossz
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
mrbig25
őstag
válasz Ace Ventura #36 üzenetére
Jelenleg én is olyanra pályázok, de már nem igazán lehet találni.
Igazából az a sajnálatos, hogy ennyire szegényes a középkategóriás mATX házak kínálata, miközben ATX-es házakból Dunát lehetne rekeszteni [értem, hogy az az elterjedtebb, de úgy veszem észre, hogy manapság egyre többen építenek mATX-es gépet...].
Pedig de jó lenne egy CM HAF, CM 692, Lancool K58 -szerű mATX-es ház max. 12-16k között...
-
Victoryus
addikt
jó bemutató, ennyiért jó vétel. A vinyóknak szerintem tökmindegy a hőfok, eddig egyik se volt allergiás rá nálam. Egy Maxtor volt a csúcstartó, az 45 fok felett volt mindig. 4-5 évet kibír (meg többet is), utána meg úgy is annyira elavul, hogy veszek másikat.
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Ace Ventura
addikt
Nekem CM 341 volt.Az egy kicsivel jobban tetszik mint az utódja.Ott elől -hátul 12 cm-es venti van, valamint oldalra is lehet 12cm-est feldobni.A kettőből lehetne egy igazán jót gyúrni.
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
mrbig25
őstag
A vga-m nem SilentPipe2-es, csupán levettem a burkolatot a Rev3-as Sapphire 5770-ről.
#27 - Taranti
A cikk megírásának ötlete már megfogalmazódott Ha időm engedi, akkor meg is lesz írva a közeljövőben.#31 - lorenzen
"A táp csak meleg levegővel tudja magát hűteni, ezért hangosabb az alsó táposnál."
Ez szerintem inkább a rosszul megvalósított ház-szellőzésnek tudható be, mint magának a felsőtápos elrendezésnek [bár tény és való, hogy valamivel melegebb levegő jut a táphoz, mint alsótápos elrendezés esetén].
Volt már alsó,-és felsőtápos házam is ugyanazzal a tápegységgel és normális ház-szellőzés esetén egyik esetben sem volt hangosabb a táp, mint máskor. Bár ez nagyrészt tápegység-függő is.[ Szerkesztve ]
...
-
Z.m.Z
aktív tag
Jó kis háznak tűnik, de legalább igazíthatták volna a saját maguk által gyártott tápokhoz és tették volna alulra a helyét. Sajnos én egy Real Power 520-assal szo....k, mert leszívja a procihűtőről a meleg levegőt majd pikk-pakk túlmelegszik és olyan hangja lesz mint a hajszárítónak. A haveromnak ugyan ez a táp alsós házban tök jól szuperál.
-
Gude
senior tag
Elfogadható ár érte a 8k
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
alcsa
senior tag
válasz --HARDCORE-- #14 üzenetére
+1
-
lorenzen
aktív tag
A felső tápos házaknak, egy hátránya van.
A táp csak meleg levegővel tudja magát hűteni, ezért hangosabb az alsó táposnál.Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
-
Srodney
senior tag
a vga-d silent pipe 2-es???...nekem volt ilxen és aggasztóan forró volt extra hűtéseket tettem rá de így is elfőtt...sajnos...
a cikked jó,szép bemutatóra sikeredett...
-
Akybron
aktív tag
Két HDD esetére egy gondolat:
Valószínűleg ebben a házban is keltenek majd rezonanciát.
Nekem az ATX-es CM Elite335 van, sajnos a két HDD közösen kelt egy hullámzó hangot.
Ha lesz egy kis időm, belebarkácsolom a szilikongumi alapú saját készítésű HDD rögzítőmet.
A lényege 4 db függőlegesen lógo szilikongumi csík lyukakkal, amit az előző házamban (noname P3 korabeli ház) az alsó HDD tartó kiszedése után (CM335-ben sajna szegecselt, fel kell majd fúrni) a felső részhez rögzítettem egy alulemez segítségével. A HDD-k a szilikongumi csíkokra vannak rögzítve a lyukakon keresztül. Így gyakorlatilag 0 a rezgésátadás.73&DX HA5OJN
-
Taranti
senior tag
Tényleg érdekes proci hűtő, és látom unlockolt B55-öd van, (gondolom Phenom II X2 555 BE-ből...) írhatnál egy cikket erről a párosról...
Szerk: Jaj, bocs az offért. Amúgy jó és korrekt cikk. Ennyi pénzért pedig ennyi jár, haver vett noname mATX házat 5k-ért, kb ugyanezt "tudja", csak elöl nincs szellőzőrács (az előlap alján van egy kis kivágás, elvileg ott szívja be a levegőt).
[ Szerkesztve ]
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
Pepe78
őstag
Köszönöm a jó kis cikket!
Ezeken a képeken igazán látszik, hogy jó ez a ház ezért az árért!
Köcce még 1x! -
mrbig25
őstag
-
peeti03
csendes tag
válasz #41133696 #19 üzenetére
Ahogy nézem az egy CM N520. Jó kis hűtő. Az íráshoz is grat, szerintem nincs baj a házzal (mondjuk az az oldalsó 8 centis hely inkább ne lenne, csúfít és semmit nem ér). Én mint moddingos jellem megvágnám az alját, hogy pont a videokártyára fújjon alulról egy 12es venti és tökéletes a hűtés.
(Megelőztek )
[ Szerkesztve ]
Adott esetben őőő nyílván...
-
Destructo
senior tag
Hát 7 ezer forintért elég jó ház.A felső Winchesterre tényleg nem nagyon áll rá a ventillártor,de még ez elfogadható.Kár hogy a táp felül kapott helyet,de jó az is.Egy fekete festék 600Ft belülről kifújhatod,maxx egy plexi oldalra,és ugyan csak jó kis házikó,és hűtés szempontjából is megfelelő!
Üdv mindenkinek!
-
törölt tag
Klassz cikk , de a HW konfigurációt leírhattad volna
Engem azért is érdekel ,mert az izmosabbik gépem , mATX-es lappal van ellátva
-
Kassadin
addikt
Egyáltalán nem rossz ház ennyi pénzért, sőt teljesen megéri megvásárolni, és köszi a bemutatót!
-
szaszabee
aktív tag
Jó a cikk A házikó sem rossz de az ára jóvá teszi
-
alamuszi
senior tag
Sajnos a Cooler Master is elkezdett K*rv**ni, régen nagy név most pedig a olcsó termékeit a CaseTek OEM-től veszi. Akkor lesz majd a vég, ha JNC-től fogja venni. Na mindegy nekem megvan az Aopen H600A házam ami jó, 6 éves és még nincs baj vele, nem vetemedett meg semelyik része, Igaz az picit többe került, de táp nélkül csak 3 - 4 ezerrel, mint ez. De az árához képest jó házikó,
[ Szerkesztve ]
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh
-
Boxi88
őstag
A cikk nagyon tetszik, az ára nagyon jó! De a kinézetével nem sikerült megbarátkozni.
-
nyunyu
félisten
A felső keretben tartom a hdd-met [Samsung F3 - HD502HJ] hűtés nélkül és max. 28-29°C-os.
Adj hozza +7-8C-t, annyit hazudnak a Samsungok.
Nalam most ennyit mutat az Everest:
Samsung F1 valahogy nem akarja figyelembe venni, azt a tenyt, hogy ugyanaz a 2 felkilos, CPU-rol jovo vizzel futott reztomb van az oldalara csavarozva, mint a Hitachira.
Hitachi helyett vett Samsung F3-at meg nem epitettem be a gepbe, igy nem tudom, hogy az mennyit hazudik.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
törölt tag
nekem 341 -es van, gyakorlatilag mondhatni kis különbségekkel ugyanez a ház. Sajnos elég gagyi minőség, 1 év után szépen elvetemedett mindkét oldallapja, a teteje meg rögtön elformálódik ha kicsit nagyobb súly nehezedik rá. Belűről sem egy csúcs minőség. Elég szomorú, hogy nem nagyon kapni mATX -es toronyházat normális minőségben megfizethető áron.
Én is 8000 -be vettem. Nem érte meg.
[ Szerkesztve ]
-
adorjant
őstag
Alapos írás,legalább képben lehetünk erről a hazánkban nem régóta jelen levő típusról
-
őstag
Tavaly amikor februárban gépet cseréltem, én is gondolkodtam az mATX-en, viszont nem találtam akkor megfelelő házat. Ha akkor megtalálom ezt a házat, akkor simán megveszem.
Ennyi pénzért szerintem tökéletes választás. Használd megelégedéssel -
alcsa
senior tag
Nekem tetszik a ház, egyedüli amit kifogásolok az a krómozott ki/be kapcsoló és újraindító gombpáros, de attól függetlenül szerintem megéri az árát.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Szép ház jó ár de picit kicsi.
-
mrbig25
őstag
A felső keretben tartom a hdd-met [Samsung F3 - HD502HJ] hűtés nélkül és max. 28-29°C-os. Legalábbis ennyit írnak rá a diagnosztikai programok és kézzel se érezni nagyon melegnek. De, mint Te is említetted ez leginkább gyártófüggő, hogy melyik háttértár mennyire melegszik.
...
-
mrhitoshi
veterán
8000Ft-ért nem rossz ház ez szerintem!
PS4
-
Yoshida
aktív tag
A felső keretben a winyót nem hűti semmi. Nem melegszik így nagyon? (tudom gyártó függő is, de az én samsung 5400-asaim is jobban szeretik a légmozgást)
-
total90
veterán
Az árához képest szerintem igen korrekt ház. Kösz a bemutatót
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
wolfnet
tag
sztem a CM 335nél picivel jobb, és azt se mondanám kakknak. nem a legjobb de 8 ér zsír!
Privátban érdeklődj! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tőzsde és gazdaság
- Durrogtass
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest