- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerzsi
tag
aki rendelkezik a házzal 208mm magasság a lábbak együtt van ?
-
Jó kis ház!
Ha alul lenne hely egy slim ODD-nek, meg még pár hűtött 3.5-ös slot, akkor venném! -
Writz
tag
"1-2 gyártón kívül nem nagyon gyártanak mitx lapot. Asrock-ot saját használatra nem vennék."
Ezzel tudnék vitatkozni, mert a ZAsRock már nem az az AsRock mint a 478-as és 775-ös korszakban volt. Azóta már kivált az Asustól és minőségben "kategóriát váltott". Mini-ITX lap meg relatív sok van. Nincs (szinte) olyan gyártó, amelyiknek ne lenne ITX méretű deszkája. 10eFt-tól a 60-70ezres katógiáig elég sok van. Nekem pl. egy EVGA Z77 Stinger-re fáj a fogam, mert nagyon pofás kis deszka. -
Mercutio_
félisten
Az elég butaság, az Asrock mára minőségben ugyanott van mint a többi nagy, árban pedig jobb náluk általában.
Amennyiben a Giga és az MSI választéka (vacak az oldal, nem engedi a direkt linket, balra a listában MiniITX/Intel-t kell választani) nem elég, akkor nem tudom mit szeretnél még?
szerk: Értelmes ár alatt mit értünk?
-
Mercutio_
félisten
Mit nem lehet kapni?
Máskor nézz be a mITX topicba, vagy legalább az Asrock oldalán keress rá.Aki ODD-t is szeretne, és hasonlóan kis méretet, az nézze meg a SilverStone SG05 Lite házat (1 centivel alacsonyabb, és 4-gyel keskenyebb, slim notiODD rakható bele, valamint ATX helyett csak SFX táp és 1x2,5"+1x3,5" HDD/SSD)
bogyo112: Én is most dilemmázom, mert megszoktam a Xonar DGX hangját, viszont bekerül a házba egy GTX 750 így valami usb-s hangkártyára kell váltanom, mert ITX-ről már nem vagyok hajlandó mATX-re visszaváltani
a vele járó nagyobb házaknak nálam már nincs helyük
-
kpal
nagyúr
Na egy ilyen kell vagy lehet ettől egyel nagyobb ház , merta külföldi meó miatt könnyebb ezt hordozni .
De vajon ebbe a 110-be beférnek nagyobb 2-3 slotos VGA-k ?
-
törölt tag
Most akkor ez mozizósnak nem jó?
Tényleg mi a modern HTPC cucc a TV mellé?
GTX 770, i5 hogy lehessen Battlefield 4-ezni a 100 centis családi TV-n, Asus Xonar hogy jól szóljon a diszkó a házibuliban, Tuner kártya hogy fel lehessen venni a meccseket ha nem vagyunk otthon, 8GB RAM hogy a család tudjon rajta videót vágni , 2TB vinyó, hogy legyen hely a filmeknek ja és 120-as SSD hogy ne kelljen sokat várni a filmbetöltésre+ 30 ezres hangszigetelt ház és 15 ezres Noctua hűtő cpu, hogy halk legyen ha romantikus film megy.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nekem bejövős lenne, pedig nagyon nem vagyok CM-fan. Ami miatt viszont nálam kiesik, hogy mini-ITX és nem mATX lapokat fogad. egyetlen bővítőhelyen nem férek el...
-
orion1025
őstag
Nem a legcsúnyább ház, de nem is a leghatékonyabb az is biztos.Nekem nem érne meg 11000Ft-t az tuti.
-
davidsone
addikt
cuki kis házikó
-
DarkByte
addikt
válasz
tomistarkapi #15 üzenetére
-
tomistarkapi
tag
Azért biztos ami biztos kivertem rá a dizájn nagyon ott van
-
hyperman25
tag
Tetszetős darab, erősen "kéne" kategória.
-
Steve1207
veterán
Az Elite120 után tetszik a vonal, de ez a ház olyan fura. Pár mm maradt itt-ott, amit simán lecsaphatnának és hűtés miatt is lehetne jobb az elrendezése a tapasztalatokból, mivel itt kb levágták a nagytesót és kész.
Szóval erős középkategóriás gépet nem építenék ebbe, gyengébbet pedig kisebb házba is bele lehet dobni. Olyan 80%-os ez a koncepció, jó-jó, de többet vár az ember. Árban viszont jó helyen van, olcsóbbak bénábbak, olcsó modding alapnak való inkább
Bemutatást köszi -
Spancho
senior tag
Valami ilyesmiben gondolkoztam én is egy kisebb második gépnek amit lehet hurcolászni.
GTX 750ti-vel még ütős is lenne. -
adamka16
őstag
Nagyon pofás kis ház, eleinte ilyenen gondolkodtam, de aztán rájöttem, hogy Haswell lapot nem nagyon kapni mini itx méretbe, ezért egy micro atx-et kellett vennem, de maradtam a márkánál és egy N200 lett belőle. Anyagban és minőségben nálam 10-ből 9,5. Na meg az ára se mindegy...
-
halkow
őstag
kár a Dvd meghajtóért
-
vittorio7
őstag
A teszt az jó, köszi. A ház kinézete nem az én világom. Az sem tetszik, hogy az oldalán vannak az USB csatik.
-
canniball
nagyúr
Az előlapot lebontva biztos ki lehet szedni azt a szűrőt ha zavar.
-
vbe7835
tag
Nekem a 110-es van kb. 2 hete. Egy komoly hiányosságát tapasztaltam: 3,5"-os HDD gyakorlatilag egyetlen helyre szerelhető be, és nekem eléggé rezonál - csak ezt hallom ki a házból (pedig új a vinyó, ráadásul nem is a leghangosabb fajta). Már beügyködtem a csavarok alá a gumibakokat, de nem segített.
Amúgy elégedett vagyok vele, magas CPU hűtőt feltenni szándékozóknak viszont nem ajánlott (max. 76 mm). -
beef
őstag
Nekem a nagytestvér van a 130. Eddig elégedett vagyok vele, de természetesen +5 perc mérnöki gondolkozással sokkal többet kihozhattak volna abból is. Ha nekem eszembe jutott első összeszereléskor, akkor valószínűleg nekik is. Igaz, akkor mit adnak el következő évben modellfrissítés gyanánt
Már gondolkoztam egy cikkről, csak a lustaság nagy úr. Igaz most alaplap hiba miatt úgy is szét kell szedni, szóval lehet rászánom magam. -
L3zl13
nagyúr
Az első oldalon lévő képek láttán annyira megörültem, aztán jobban megnézve rájöttem, hogy az a nagy bazi hely középen nem HDD-knek, hanem a tápnak van.
Pedig tökéletes BIY alternatíva lehetett volna HP microservernek. -
r0ach
tag
Kellemes kis kocka. A bekapcs ledet fehér fénnyel is megnézném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az Elite 100-as széria legújabb és egyben majdnem legkisebb tagja, amely szépen helytállt a tesztjeimben.
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest