Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Agyzuzo

addikt

Na én is összefoglalnám az élményeimet, ugyanis a zasszonynak pont egy ilyet vettem karácsonyra. :D

Természetesen neki kulcsrakészen adtam át, hogy ne kelljen szüttyögnie az appokkal, ezért előtte 1 napot elég intenzívem nyomogattam a kicsikét. A dobozból nekem sikerült úgy kiszednem mindent, hogy semmi sérülés nem történt, lehet azt, csak óvatosan kell és ésszel. :) (Ugye én vissza is akartam csomagolni, hogy nézett vóna mán ki, hogy kezébe nyomok egy kettépépett dobozt :D)

Amivel egyetértek:
    1) Kijelző pocsék (de szerintem ebben az árfekvésben minden tableté az, ne várjunk mán csodát...)
    2) Aki nem ért hozzá az jó sokat fog anyázni (youtube leállás, böngésző, stb)
    3) Sajnos a WiFi az biza lekapcsol ha a gép elalszik, ezért dobja el a hálózatot. Ami nem lenne baj, csak mikor a gépet visszahozzuk a szendergésből, a WiFi úgy marad... Ezért kell ilyenkor ki-be kapcsolni. Ez nem tudom JB hiba-é, vagy a tabletben kefélték el, de ez létező bug.

Viszont - asszonykám szerencséjére - én egy rém türelmes és körültekintő ember lévén szépen telenyomtam neki a cuccot appokkal (angry birds összes, tárgykeresős, stb), böngészőnek jó a Dolphin, zenére Winamp és egy jól működő youtube-ot is raktam fel neki rá, illetve meg is root-oltam a kicsikét - ezért azt kell mondjam hogy a szoftveres része nem állja meg a helyét, igenis minden frankón működik, onnantól, hogy az ember összelőtte a rendszert. A lauchert is lecseréltem ADW-re, live wallpapernek én sose láttam értelmét, így minden röccenésmentesen fut. A procit én nem éreztem kevésnek, amit kell, azt elvisz. Persze lehetne fürgébb, pl. egy Facebook kliens is szépen meg tudja fogni, de az mondjuk alapból szar mindenen. :D

Összefoglalva a kijelző kissé gyengécske mivoltát és a WiFi bug-ját leszámítva (ami valószínű majd egy custom rom-mal úgyis orvosolódik) nincs ezzel a tablettel semmi baj. Kifejezetten szép, jó a fogása (én fehéret vettem neki), el lehet vele pötyögni, ő jól elvan vele. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés