- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Na én is összefoglalnám az élményeimet, ugyanis a zasszonynak pont egy ilyet vettem karácsonyra.
Természetesen neki kulcsrakészen adtam át, hogy ne kelljen szüttyögnie az appokkal, ezért előtte 1 napot elég intenzívem nyomogattam a kicsikét. A dobozból nekem sikerült úgy kiszednem mindent, hogy semmi sérülés nem történt, lehet azt, csak óvatosan kell és ésszel.
(Ugye én vissza is akartam csomagolni, hogy nézett vóna mán ki, hogy kezébe nyomok egy kettépépett dobozt
)
Amivel egyetértek:
1) Kijelző pocsék (de szerintem ebben az árfekvésben minden tableté az, ne várjunk mán csodát...)
2) Aki nem ért hozzá az jó sokat fog anyázni (youtube leállás, böngésző, stb)
3) Sajnos a WiFi az biza lekapcsol ha a gép elalszik, ezért dobja el a hálózatot. Ami nem lenne baj, csak mikor a gépet visszahozzuk a szendergésből, a WiFi úgy marad... Ezért kell ilyenkor ki-be kapcsolni. Ez nem tudom JB hiba-é, vagy a tabletben kefélték el, de ez létező bug.Viszont - asszonykám szerencséjére - én egy rém türelmes és körültekintő ember lévén szépen telenyomtam neki a cuccot appokkal (angry birds összes, tárgykeresős, stb), böngészőnek jó a Dolphin, zenére Winamp és egy jól működő youtube-ot is raktam fel neki rá, illetve meg is root-oltam a kicsikét - ezért azt kell mondjam hogy a szoftveres része nem állja meg a helyét, igenis minden frankón működik, onnantól, hogy az ember összelőtte a rendszert. A lauchert is lecseréltem ADW-re, live wallpapernek én sose láttam értelmét, így minden röccenésmentesen fut. A procit én nem éreztem kevésnek, amit kell, azt elvisz. Persze lehetne fürgébb, pl. egy Facebook kliens is szépen meg tudja fogni, de az mondjuk alapból szar mindenen.
Összefoglalva a kijelző kissé gyengécske mivoltát és a WiFi bug-ját leszámítva (ami valószínű majd egy custom rom-mal úgyis orvosolódik) nincs ezzel a tablettel semmi baj. Kifejezetten szép, jó a fogása (én fehéret vettem neki), el lehet vele pötyögni, ő jól elvan vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged