Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
theo_76
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek van Concorde Tab 7015-e, használtan vette... Egy factory resetnél kibukott, hogy valami nem stimmel a rendszerrel, mivel azóta nincs magyar nyelv rajta... Néztem a /system mappát, de semmilyen nyelvi file nincs benne... Ha belépek a settings -> language... menübe, akkor rögtön elszáll hibával... Létezik erre az eszközre custom rom? Mert a szervízük finoman szólva semmit nem ér... már másfél hete várom a levelemre a választ, és a hivatalos fórumon is csak névlegesen vannak fent, mert nem nagyon írnak... -
leikomessi
aktív tag
Olvasásra, egy kis játékra teljesen jó gép. Filmet is egész élvezhetően tudtam rajt nézni egy jobb fülessel.
Annyi negatívumot kiemelnék, hogy a csatlakozókon keresztül bejuthatnak apró rovarok a kijelző és az érintő közé. Elég idegesítő, hogy egy közel 2 mm hosszú állat mászkál a "képernyőben" olvasás közben. Szerencsére sikerült kiiktatnom, de ha szabadban olvasok leragasztom a csatlakozókat egy kis cellux-szal.Ennek ellenére ajánlom mindenkinek aki olcsón keres jó gépet az általam említett használatra elsősorban.
Köszi a cikket, nekem segített a választásban!
-
J.A.C.K.
csendes tag
A masina bootloop-ba esett! Tudom itthon kezelni az esetet, vagy vinnem kell szervizbe? Tudok ROM-ot frissíteni saját kezűleg? Telefont már csináltam többet is, de ezt a masinát nem tudom összehozni a PC-vel, és hozzá való romot sem találtam eddig a neten! HELP!

-
akos727
senior tag
Létezik custom rom erre a tabletre?
-
slawter
csendes tag
Ha a felsőkategóriás gépekről beszélünk, akkor igen. Mondhatni verhetetlen a kategóriájában és piszok jól megy a masina. A legújabb NFS is csak néha röccen be rajta, ami nem kis szó egy 30 ezres gép esetében. Ráadásul akkor még nem is beszéltünk a többi tartalomról, amit belepaszíroztak.
Így, amennyiben pejoratív volt a hozzászólásod, telejsen alaptalan sértegetés.
-
eladogeppc
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Asphalt 7-et sikerült rágyűrnöm, de nagyon akadozik.
Ezt nem értem.
A Huawei G300-asban gagyi 3d kártyával hasít, ez meg akad ?????
Mivan ????
-
callvote
senior tag
nekem nincs külön benne sd--egyenlöre elég a beépitett ~8giga
-
eladogeppc
veterán
Riptide GP megy, de Asphaltból egy sem.

-
eladogeppc
veterán
Ezen kívül rengeteg alkalmazás ezt csinálja. Megőrülök !
Nincs SD kártya pluszban a gépben. Kellene ? -
eladogeppc
veterán
Nekem például a Riptide GP-re kiírja, hogy alkalmazás nincs telepítve. Egy csomó ilyen program van , ami ezért nem megy fel.

-
callvote
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
első indulásnál lassu,de utána már jó

-
callvote
senior tag
asphalt 5 és 7 mindenféle buherálás nélkül megy,az uj batman is megy,pinball HD (tegrás) megy...sokminden megy rajta....nekem pont az NFS-ek nem akartak menni.
-
huntiger
tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
válaszolok neked is, és magamnak is.
az alsó sáv mx playernél nincs. játék közben pedig gmd gesture control-lal sikerült eltüntetni.
a fennmaradó kérdésemre pedig remélem tudja valaki a választ. -
huntiger
tag
az alsó sávot el lehet tüntetni valahogy? minden játéknál ottmarad szinte, és feleslegessen foglalja a kijelzőt.
valamint ha kikötöm a monitorra (hdmi-n keresztül), akkor nem jön ki hang belőle. ez logikus, mivel a monitornak nincs hangszórója. de szeretném, ha közben a tabon lenne hang. lehetséges ez? -
Shoo
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Asphalt 5nek mennie kell, mivel a vidóban is az van, nem tudom, hogy a chainfire mennyire segített rajta, mert szerintem nem csinált semmit a program, nekem az apk van meg és abból telepítetem és elindult...
-
eladogeppc
veterán
Videólejátszásnál nem lehet eltűntetni az alsó vezérlő sort ?
-
eladogeppc
veterán
válasz
patex1983
üzenetére
Jajj már ne sértődjél már meg. Na de ha vesz az ember tabletet, és méghozzá Mali400-al, az olyan mint egy PC Geforce-al. Nem integrált fossal.
Szóval mennek a komolyabbak is, csak a gameloftal meg kell küzdeni, hogy menjen.
Asphalt 5HD-vel szeretnék játszani , nem nagy gépigényű. -
patex1983
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Nekem egy tableten ezek a fisfosok is teljesen elegendőek ahhoz, hogy pár percre kikapcsolódjak. Nyilván ha komolyabban játszok, leülök a pc elé, nem a tabletet nyomorgatom.
Ez olyan, mint kétütemű trabanttal porsche ellen versenyezni...vagy mittudomén'... -
patex1983
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Akkor passzolom a kérdést, én igazából nem játékra vettem a tab-ot, párat kipróbáltam (Hihgway Rider, Pinball Deluxe, Mutant Roadkill stb...) ezek mennek gond nélkül.
-
patex1983
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Az Asphaltokhoz kell valami app (chainfire talán), nem értek hozzá, én azzal nem foglalkoztam, az nfs shift-et majd otthon megnézem.
Szerk.: Igen, meg is van, chainfire
-
patex1983
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Mik azok, amik nem mennek? Milyen hibaüzenetet dob?
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Új taggal bővültetek.
Rögtön szeretnék is segítséget kérni, mert egyetlen általam ismert játék sem megy ezen a micsodán
Olvasgattam a bizonyos concorde fórumon, de nem megy.

-
callvote
senior tag
válasz
matyusadam
üzenetére
ja és amit nem láttam a myaudion hogy van-e hdmi...ami a 7015ön van...
OTG kábel..és nagyobb teljesítményű akksi... -
callvote
senior tag
válasz
matyusadam
üzenetére
ebben is 1.2ghz-es processzor van,és a b/g-s wifivel ellentétben az N-est is tudja...
néztem én is a myaudiot mielött megvettem ezt...hát..tökéletesen el vagyok ezzel...nem láttam értelmét azt megvenni,de kinek a pap...bár most egy áron van a két tab,de a 7015nek van támogatása,mig a myaudio-ról személy szerint nem láttam sehol...
ja és ugy hirdetik azt a tabot hogy 4.0.4es androiddal....hát...
nemsokáta kész a JB (android4.1) a 7015-re(concordnál is megerősítették)...
innentől kezdve a te döntésed... -
Shoo
senior tag
válasz
matyusadam
üzenetére
ez is 1,2ghz-n fut csak el van írva... a CC-nek van egy jó supportja, a myaudioról meg szinte semmit se tudunk...
(#98) patex1983
Ezt szerintem csak a CC-sek tudják megmondani, de valószínű, hogy be kell vinned a szervízbe és megcsinálják...
-
matyusadam
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Alkalom adtán ki fogom próbálni ezt az eszközt. Láttam akcióban ehhez nagyon hasonló tabot, myaudio 708r néven. Ha minden igaz a myaudioban 1,2 GHz proci van. Tulajdonképpen egyik márkát sem ismerem behatóan. Esetleg valakinek van véleménye ellene vagy mellette?
-
patex1983
őstag
Akkor megkérdem itt is, mivel sem az Android OS-t használók szakmai topikjából, sem pedig a hivatalos Concorde fórumról nem érkezett válasz:
Tegnap toltam egy factory resetet, ami után
nem akar kapcsolódni a Wifi hálózathoz,
amihez ezelőtt gond nélkül csatlakozott. IP-
cím lekérés...eddig jut el és onnan tovább
semmi.
Próbáltam guglizni, de sajnos nem találtam
olyan megoldást, ami segített volna.
Nyomtam újabb factory resetet, az sem
segített, próbáltam kikapcsolni a Wifi
titkosítást és úgy kapcsolódni, de nem megy. -
callvote
senior tag
válasz
matyusadam
üzenetére
már a tesco-val is szerzödésbe vannak,már ott is lehet kapni a műszaki pultnál 29990ft.
-
Shoo
senior tag
válasz
matyusadam
üzenetére
A concorde.hu oldalon le van írva az elérhetőség, Daróci utcába vannak egyébként, ez Budán a BAH-csomópont mellett van, meg is lehet nyomkodni a gépeket...
-
patex1983
őstag
válasz
matyusadam
üzenetére
Szia!
Azt nem tudom, hogy nyomkodni lehet-e (én nem tettem, engem ez az írás meggyőzött arról, hogy jóféle kis tablet ez
), de én az Edigital-nál vettem. -
matyusadam
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy aki vett ilyen tabot hol jutott hozzá? Van a Concorde-nak márkaüzlete ahova be lehet menni kipróbálni? Vagy esetleg tud valaki üzletet ahol meg lehet nyomkodni? Látatlanban nem szívesen vennék ilyesmit.
-
patex1983
őstag
Beírom ide is, hátha majd valaki hasznát veszi egyszer:
Nos jelentem megoldódott a probléma...Hosszas guglizás után kiderült, hogy egy busybox nevű fájl egyszerűen eltűnt a /system/bin mappából. ADB-vel fel tudtam rá másolni és lássatok csodát, visszaállt minden a gyári beállítás előtti állapotra, pedig azóta már nyomtam egy-két factory resetet is. Nem tudom, mi volt ez, a lényeg, hogy tegnap óta újra tudom használni a szeretett kis tab-omat hiba nélkül. -
patex1983
őstag
Sajnos megint probléma van a tab-bal, most viszont nagyobb, mint a múltkori újraindulások... Pár napja, egyszer csak fogta magát és ismét újraindult, pedig előtt már jóideig nem történt ilyen, újraindulás után pedig minden visszaállt gyári beállításra...Azóta nem tudok kapcsolódni wifi hálózathoz sem, IP cím lekérésénél megáll. Nem lett semmi telepítve rá az ominózus eset előtt, szóval nem tudom mi lehet a baj. Most minden egyes kikapcsolás után ismét visszaáll gyári beállításra. Kérem, segítsetek, mit lehetne tenni. Vigyem vissza garanciális cserére?
-
callvote
senior tag
asphalt 7 egész jól megy a tabon

gondoltam leírom ha valaki esetleg fel akarja tenni,működik
-
callvote
senior tag
kéne egy topic vagy egy lista hogy kinek milyen játékok mennek a tabon..verzioszámmal stbstb ..igy segítve azoknak akik telepitgetések előtt állnak,és potyára ne tegyenek fel oylat ami nem indul el...

-
patex1983
őstag
Pár napja elkezdett random újraindulgatni a tablet...

Más tapasztalt ilyet?
Mi lehet az oka? -
törölt tag
Nagyon hasznos kis írás.Sok mindent magába foglal.
-
callvote
senior tag
valaki tud erre a tabra asphalt 7 működő verziót,esetleg olyan chainfire beállítást amivel elindul?

-
Shoo
senior tag
nahh akkor specifikáció, most már nem mondhatod, hogy ugyanazok

-
Shoo
senior tag
Ez nem az a gép! Még, ha látszólag ugyan az is lenne, akkor sem, mert 1-2 hardvert a "forgalmazó" választ bele. A CC fórumán volt nemrégiben egy csávó és ghoo tab romot tett rá, amivel haza is vágta a gépet..Külföldön az M711-es típusnéven fut a gép, de ha azzal kompatibilis akkor is meg kell érdeklődni a CC-nél, hogy jó-e. Nem fognak elhajtani, ha megkérdezed, ha használható akkor még meg is köszönik...
-
callvote
senior tag
-
callvote
senior tag
van valami jo autos app ami megy ezen a tabon?
-
patex1983
őstag
válasz
mexicanraven
üzenetére
Teljesen jó, bár azOpera jobb, gyorsabb, desktop módban is. Most is arról írok

-
Shoo
senior tag
válasz
mexicanraven
üzenetére
Feltettem, szépen boldogul vele, de szerintem az Opera jobban fut.
Prohardvert próbáltam cikkekkel, picit várni kellett, de abszolult minimálisat
-
mexicanraven
senior tag
Kérdezném a cikk íróját illetve a többi tulajt, hogy Dolphin HD böngészőprogramban Desktop módban, hogy kezeli a weboldalakat a gép? Sokat gondolkodik?
Elgondolkodtam egy ilyen masinán, ágyban netezni meg filmezni pont tökéletes volna!
Mellesleg köszönet az írásért!

-
Sanzaa
senior tag
Az SU Binárist kell frissíteni a Superuseren belül. Akkor is, ha most szedted le a Playről. Ha nem frissíti elsőre, akkor meg kell próbálni újra és újra, amíg nem frissíti.
-
callvote
senior tag
a beállítások---a táblagépről résznél nektek mi van a modellszámhoz irva?
-
callvote
senior tag
folyton azt látom hogy ICS alatt alapból rootolt a tab..érdekes,nekem minden alkalmazás amihez root jog kell visszadob hogy nincs rootolva

van erre valami házi barkács megoldás? -
-
patex1983
őstag
válasz
patex1983
üzenetére
No felpattintottam az Opera Mobil-t és az Anysoftot újra. A bögésző király, gyorsabb, mint a Dolphin, funkcionalitásban is mindent tud, ami nekem kell. Még a Soundcloud-on is elindult vele a zenelejátszás.

A billentyűzetet is sikerült testre szabni, megnöveltem a gombok méretét, így már egész jól használható.
Játszogattam is, Angry Birds és társai, minden jó, működik szuperül. A videoban látható Asphalt 5-öt miért nem találom a Play-en? -
F.B.I.
veterán
Ez nem jutott eszembe, anysoft, mennyivel egyszerűbb gépelni, kösz mindenki!

-
-
-
patex1983
őstag
Igen, ha az ölébe rakja az ember, úgy jól lehet tolni a gépelést, csak két kézben tartva nehézkes, fekvő módban. Ezt a gomb nagyság beállítást még délután megnézem, annyira nem mentem még bele, az alap funkciókat szabtam tegnap testre. Az operát is ki fogom próbálni mindenképp, mert sokan dicsérik.
(#46) Sanzaa: Igen, azt tudom, a "magyaros" kiegészítővel bűvészkedtem.

-
patex1983
őstag
Tegnap csak megvettem a kis 7015-öt, nem bírtam magammal, ilyen áron ilyen tudású tabletet nem lehetett kihagyni

Első tapasztalataim eléggé jók, egyedül a gépelést kell szokni a viszonylag nagy területen elterülő képernyő billentyűzet miatt. Eléggé nyújtózkodni kell az ujjaimmal, hogy elérjek mindent.
Próbáltam az Anysoft Keyboard-ot, annak van direkt tabletekre optimalizált, osztott billentyűzete, azon viszont kicsik a gombok, gyakori a félreütés...
A Play áruház nálam hibátlanul megy, eddig mindent megtaláltam és le tudtam tölteni, ami kellett.
Böngészőből kapásból felraktam a Chrome-ot...Elindult, de amint a beállításokba akartam belépni, hibával kilépett. Többszöri próbálkozás után delete... Androidon korábban a Dolphin Browser HD-t használtam megelégedéssel, így kipróbáltam a tableten is, eddig hibátlanul megy, flash tartalmakkal minden ok, a Soundcloud érdekes kérdés, mert az oldal megjelenik, viszont a zenéket nem játssza le, hiába nyomkodom a play-t. Sebaj, van youtube, az rendben van teljesen.
Az akksit kb 4és fél óra alatt sikerült csontig meríteni, de ezalatt folyamatos volt a wifi és a nyomkodás, telepítés, meg hát ugye az első (előtti) töltése volt ez.
Játékokat még nem próbáltam, majd ma
Összességében elégedett vagyok vele és nem bántam meg a vételt. -
Khaal
őstag
-
Khaal
őstag
Ilyen téren szerintem az átalakítható tablet pc-k a nyerők, mint pl dell latitude XT és Ibm X60 tablet, ezekből van ujjal vezérelhető kijelzős is.
Én egy HP 2710p-t használok, ez ugyan tabletként csak stylussal böködhető, de néha nagyon jól jön hogy asztalra rakva szabadon forgathatom, dönthetem a kijelzőjét és az ips panel miatt minden szögből jól látható. Kézben tartva tabletként használva se vészes a súlya, bár tény hogy a 6-7 órás üzemidőt biztosító pluszakkuval már húzza az ember kezét rendesen.
Nyilván ezek árban más kategóriába esnek mint a cikk alanya, de ha másik irányból nézzük akkor olcsóbbak mint külön egy noti és egy tablet.
-
AXisBOLD
addikt
mikor megvettem kb 2 nap utan kapott egy fagyast es csak a hard reset segitett rajta. de elotte nem probaltam sok mindent vele.
root nincs rajta, alap minden.
koszi a tippeket. amint van idom ra kiprobalom. de most meg turelmem se lenne hozza.
azert vettem, hogy egy asztali gepet helyettesitsen tobbe-kevesbe, csak net meg levelek. zene, filmek. de sajnos nagyon nem mukodott. fagyasok, inkompatibilitas. 1 honap utan bevagtam az utazotaskamba es vettem egy ultrabookot. azota ott pihen.
-
Shoo
senior tag
válasz
patex1983
üzenetére
Nem mondtam, hogy nem nyílik meg. Nekem az összes oldalt megnyitja és csak jeleztem, hogy van mobil verziós oldala is a soundcloudnak. Én is teljes oldalakat használok rajta.
Ha a gépben nem tegra, vagy powervr vagy qualcomm gpu van, akkor bizony egyes programoknál gépészkedni kell, hogy elinduljon. Ha elindul akkor viszont megszégyenítő a 7015...
-
Sanzaa
senior tag
Opera Mobile böngészővel megnyitottam a souncloud és mixcloud.com oldalt. Az asztali verziót. Igaz ConCorde 9.7 IPS-sel, de kétlem, hogy ne tudná megjeleníteni a ConCorde 7015.
Ami nem kompatibilis program a Playen, az meg sem jelenik elvileg.
Axisbold, nem állítottál át valamit rajta root után? Esetleg rakd újra a ROM-ot, írj az info@concorde.hu email címre, ha nem tudod bevinni a pesti szervízükbe. A ConCorde 9.7 IPS topicban elérhető a Livesuite 1.09 is, kérdezd meg, az jó-e hozzá. Meg kérj egy leírást is a telepítéshez! -
-
patex1983
őstag
Elárulom neked, hogy én a Nokia C3-00 2,4", 320 x 240 pixel-es kijelzőjén is a teljes weboldalakat töltöm be a legtöbb esetben, mivel funkcionálisabb, mint a mobil verzió. Ph!-nél pl kifejezetten nem szeretem a mobil verziót.

Egyébként most itt nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy miért nem lehet minden tartalmat normál nézetben megtekinteni rajta?
-
-
patex1983
őstag
Hogy-hogy bizonyos oldalak nem működnek rajta?

Aki tabletet vesz, szerintem már nem a mobil verzióját akarja látni a web-nek, hanem a teljes, normál tartalmat....Miért nem lehet a Play-ről telepíteni az alkalmazásokat?
Még jó, hogy tegnap nem vettem meg, pedig már ott álltam az üzletben, csak fél óra után meguntam a várakozást, mert az eladók le sem szartak (edigital)... -
Sanzaa
senior tag
iPon-nál már 29000 Ft körül van egyébként.
Az, hogy ki mire használja, az szubjektív. Ha valaki sz@rás közben youtube-ozik, egészségére.
(én gtalkozok:-) )
Lehet munkára is, de elsősorban szórakoztatásra való.
Viszont meglep, hogy egy ilyen oldalon még ott tartunk, hogy tablet vs noti.
Ha egy kicsit belegondolunk mégis, mit vennél anyukádnak, aki rágja a füled, hogy mutasd már meg a volt szomszéd unokáját a facebookon, vagy a fiadnak, aki már a 21.században nevelkedik és könyörög egy új kütyüért, mert a Petinek az van?
Egy laptopot vagy egy tabletet? Melyiknek egyszerűbb a használata? Melyiket egyszerűbb megtanulni?
Ha hamarabb jöttek volna ki az ilyen remek ár-érték arányú tabletek, biztos nem veszek 50ezres okostelefont...
Jóval nagyobb létjogosultsága van egy tabletnek, mint pl. egy hordozható dvd lejátszónak. Holott árban közel vannak egymáshoz. Egy multimédialejátszónál is értelmesebb döntés, legyen azon alma logó vagy bármi más.
Én már a konnektorból is kihúztam a gépet, hogy ne fogyassza azáramot feleslegen, mióta megvan a ConCorde 9.7 IPS-em. Néha bedugom, hogy ne merüljön le a bios elem, oszkész':-)
Tehát attól, hogy valaki csak youtubeozik rajta még másra is használható. -
AXisBOLD
addikt
play-en a legtobb alklamazast nem tudom telepiteni ra, mert a nem kompatibilis visszajelzest kapom.
egyes weboldalak sem mennek rajta. egyik bongeszovel sem, pl soundcloud, mixcloud.
egeto hibak.
szamomra hasznalhatatlan. max egy hordozhato dvd lejatszot tud kivaltani, mert filmre, illetve zenere tokeletes.
-
Shoo
senior tag
Áhh hagyjuk, van laptop...2 éve folyamatosan nyomom, volt velem vonalon és nem könnyű vele ügyködni, NEKEM jobb kintre egy tablet mint egy laptop, nem csak nekem kell látni a dolgokat hanem idősebb csoportvezetőknek, és nem mindegy hogy forgatjuk.
(#24) janos1988
a szöveg teljesen jó, a képeknél látható a torzítás
-
-
F.B.I.
veterán
Kösz, hogy megírtad. Én régebben vagyok tulajdonosa és nagyon jó hasznát vettem mostanában, hosszú kórházi napjaim alatt.
Az üzemidő nem a legjobb de olvasni bőven elég, filmeknél 720p-t simán viszi, képregényt nézni hibátlan.
Netezni valóban az Opera mini a legjobb rá. Játékokkal nincs gond, a tegrás pinball simán fut.
Ennyi pénzért ajánlott, már csak a szervíz szolgáltatás és a fóruma miatt is!Sanzaa kösz utólag is!
-
Shoo
senior tag
Tisztelt franc0, opeter87 és leendő subnotebook ajánlók!
Amint megjelenik ez a hsz ,látni fogjátok, hogy rendelkezem egy 13,3"-os géppel, de hogy világosabb legyen miért kell a tablet. Mérnökként, kivitelezésen dolgozom, a terep annyit jelent nálam, hogy a "világtól" elkülönülve a pusztán dolgozunk (400kV-os távvezetéklétesítés). A kukoricatábla közepén a kocsiból kiszálva nem igazán nyerő még egy kisebb gépen a touchpaddal "gépészkedni". Épp erre tökéletes egy tablet, az irodai munka meg nagyrészt számok beírása, összeadása excelben.
Egyébként meg, én erre használom, senkinek se kötelező erre használni.
Jano_023
Ha továbbra is aktuálisak a kérdések szólj és igyekszem kipróbálni őket. Nálam minimumra van véve a fényerő és úgy is teljesen használható. Ha naponta csak keveset használom akkor készenlétben napokat képes lenni, ha nyomkodom folyamatosan akkor olyan 4 órát max. Még nem nagyon videóztam rajta.
Az ára volt még kérdés...kb. 30-33ezer forint, én épp 33ért vettem, de asszem már van olcsóbban.
-
opeter87
senior tag
"Hogy ki tudja váltani, a következőket kell tudnia:
- PDF-ek olvasása akadásmentesen
- Térképszoftverben való nagyítás, kicsinyítés akadásmentesen
- Word, Excel fájlok olvasása, szerkesztése, alap irodai használata
- egér, billentyűzet, pendrive csatlakoztathatósága
- 3G használata legalább külső modem segítségévelEgyéb elvárások:
- játékok futtatása
- HDMI kimenet"Erre tényleg egy 12-es használt üzleti subnoti való (pl: Hp 2530p), nem pedig egy tablet. Nekem is van egy iPadom és egy-egy rövidebb emailt leszámítva, soha nem dolgoztam rajta. Igaz szórakozásra vettem és nem dolgozni.
-
patex1983
őstag
Köszi a cikket, azt hiszem ma megyek is és veszek egy ilyen táblát

Ami érdekességet találtam, hogy a 7020 és 7030, amik a számozás alapján újabb típusok, még csak 2.3-as rendszerrel jönnek...Az áruk is több és a belső tárhely is fele a 7015-nek...
-
Sanzaa
senior tag
Köszi a cikket!
-
yknarf
tag
Én most a google féle táblára várok, az szerintem kicsit majd megkeveri a piacot és még olcsóbbak lesznek az olcsó táblák is.
-
Jano_023
őstag
Köszönjük, hogy megosztottad velünk a tapasztalatokat.
Azért én kíváncsi lennék, még 1-2 dologra ami szerintem kimaradt.1. A készülék készenléti ideje, mennyit bír és milyen használat mellet? Wifivel, videozással stb.
2. Milyen video formátumokat játszik le?
Nem kötekedés, csak érdekelt. köszi
-
franc0
őstag
"A munkám során sokszor azzal a problémával szembesültem, hogy nincs nálam az éppen kellő tervrajz vagy dokumentum."
Első mondat. Ideáig olvastam. A válasz subnotebook. Kérem a következőt.
-
dsjk
csendes tag
Remek összefoglalása egy jó ár/érték arányú gépnek.
Nekem is van, de mivel egy ideje itthonról dolgozom nem használom, ezért akinek szüksége lenne egyre, az írjon pü-t. Megegyezünk. -
gejzanet
tag
tudásában és kivitelében a 2 évvel ezelőtti tabletek szinjén van.
-
ZsZso
Közösségépítő
Köszönjük a cikket és a videót!

Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)