- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz
Synthwave #25 üzenetére
Most nézem a DDR5 Ram árakat. Ami tetszene DDR5 -be(2*16GB -os kit) az duplája mint amennyiért a DDR4 -et vettem. Alaplap szintjén sem várnék nagy csodát, hisz az aránylag jól felszerelt B550 lapom is 50.000 Ft -tól kapható. Ezen a felszereltségi szinten A B650 szerintem drágább lesz.
Processzorban én ésszerű fejlesztésnek részemről az 5700X -et tartanám, mert a 8/16 -os igp -vel felvértezett processzorok nem fognak megállni 160.000 Forint alatt. Bár itt megjegyezném, hogy ne legyen igazam.
Most ha nézem az én termékeim használt piaci árát és az új termékek lehetséges árait, nagyon valószínüleg tartom hogy egy darabig nálam a AM4/DDR4 marad a nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest