Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
turbokappa
üzenetére
Ez azért még hozzád képest is elég primitívre sikerült, pedig nem vártam sokat...
-
válasz
s.bala31
üzenetére
"Az meg már szerintem kezd unalmas lenni hogy minden cpu-s hír alatt megy az Intel ekézése AMD felsz*pása."
Csak szólok, hogy ez az érzés úgy alakult ki benned, hogy mostani hozzászólásom előtti 100 hozzászólásnál, az adatlap alapján 56 Intel és 31 AMD tulajdonos által írt hozzászólást olvastál. 13-ról nincs adat.
Megnyugodhatsz, az "inteles fiúk" tartják a vonalakat, még egy AMD cikk alatt is

Sőt, itt kimondottan aktívak, elvégre az előző 100 hozzászólásból- 56% Intel
- 31% AMD
- 13% n/aMit éreznél akkor, ha az AMD-s fiúk lennének olyan szorgos fórumozók?

-
válasz
hobizoli
üzenetére
Hogy tudsz ilyen lekezelően írni a konzolokról úgy, hogy egy 2 magos proci van a gépedben?
A jelek szerint se azt nem tudod milyen jó egy konzolon játszani, se abban nincs tapasztalatod, hogy milyen leülni egy normális PC elé
Szóval az én notebookomon nem lehet melózni, mert 2 magos 4 szálas i5 van benne, de a Te asztali gépeden lehet, mert 2 magos 4 szálas i3 van benne? He? Miket hordasz itt össze? Ennyire nem kéne már lenézni a konzolokat, mert konkrétan a Xbox One X-ben komolyabb GPU van, mint a gépedben... Részemről vegyesen szoktam játszani konzolon és PC-n egyaránt. -
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Szegény befektetők akkor miért pánikolnak a zöld szín láttán? 50% mínusz szeptember óta, ebből 25% esés a múlt hónapban? Mi van a zöldek háza táján?
-
válasz
turbokappa
üzenetére
1080 helyett rx 580?
Mi történt? Nem mintha bármi bajom lenne az rx szériával, de azért egy 1080-at erre cserélni 
-
válasz
turbokappa
üzenetére
Lehet, hogy nem lenne hülyeség, mert az a 6600 nem túl acélos a 1080 mellé...
-
válasz
Geller72
üzenetére
Rajtad kívül mindenki értette az állítást. Szóval nem, a folyékony nitrogénes hűtés az nem számít, amikor arról beszélünk, hogy régebben lehetett a 3.4-3.8GHz-es Intelt 4.6-4.8 körül járatni, akkor volt benne tartalék. Most, hogy az 5GHz-es procit fel tudod húzni 5.1-re vagy szerencsével 5.2-re egy 35-50e forintos hűtővel, ez nem tartalék. Ha még mindig nem érted, az se baj. Fogj valami készségfejlesztő könyvet és ülj neki. Ha lassan is, de még fejlődhetsz

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Plazma TV topic
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szóval az én notebookomon nem lehet melózni, mert 2 magos 4 szálas i5 van benne, de a Te asztali gépeden lehet, mert 2 magos 4 szálas i3 van benne? He? Miket hordasz itt össze? Ennyire nem kéne már lenézni a konzolokat, mert konkrétan a Xbox One X-ben komolyabb GPU van, mint a gépedben... Részemről vegyesen szoktam játszani konzolon és PC-n egyaránt.