Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ja igen , félreérthetően fogalmaztam, de azért evidens, hogy nem a CPU ra gondoltam négyzet-centiméterekben kifejezve.
erre reagáltam a cikkben:"mivel maga a 3 milliárd tranzisztorból álló lapka 10 nm-es gyártástechnológiával készül, így a tokozása igen kicsinek mondható és ez a konkurenseknél jóval kisebb platformdizájnt eredményez."
maga az egész platformdizájn kisebb, 7 nm en meg még kisebb lenne. Persze ott vannak az integrált megoldások, amik még inkább csökkentik a mérettet, de már maga az alap felépítés a CPU tól indul, gondolom én, persze a fő különbséget az integrált cuccok jelentik.
Abu85(#26) : Az is egy hatalmas baklövés volt, pedig milyen jól indult anno és mekkora sikert jósoltak neki. ez az év nem az Intel éve lesz, egyszerre csattant ki minden hibájuk. Kíváncsian várom a lépéseket tőlük és ellenük.
-
Én értettem elsőre is, vagy hol jött át az hogy nem ?
ezt írtam én is, hogy a Winstore közelébe sincs a play áruház színvonalának és ott( Abdroid) ráadásul megoldható a külső alkalmazások telepítése, míg Windowsnál ez nem annyira evidens, hogy módolás nélkül ezt megoldhatod majd.
Egyetértek azzal, amit írsz.
.mf ( #16)
A gyárépítést a cikk elején leírt CPU nagyságkülönbség miatt értettem,amin a 7nm segíthetne. Az mind igaz, amit leírtál. -
Hmm Intelt rendesen körbelövik. Kár volt anno leállnia a gyárépítéssel, most már tolhatná a 7 nm CPU -it , most meg azt sem tudják melyik oldalra nyúljanak, hogy ne veszítsenek piacrészt. Hozzá teszem, ilyen alapon megérdemlik.
Cifu (#11) : Azt azért hozzá tenném,hogy Googleplay és Winstore messze nem egy kategória kínálat és minőség szempontjából.
Remélem jön megoldás 2nd hand megoldásra is, vagy moddolják a cuccot gyorsan a megjelenés után
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Milyen házat vegyek?
- X140M1F4N károsultjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ezt írtam én is, hogy a Winstore közelébe sincs a play áruház színvonalának és ott( Abdroid) ráadásul megoldható a külső alkalmazások telepítése, míg Windowsnál ez nem annyira evidens, hogy módolás nélkül ezt megoldhatod majd.