Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logitech76
csendes tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Ezért a hozzászólásért kár volt... Amennyibe ez a ház kerül kétlem, hogy ilyen fiaskó előfordulhat, sőt igazából Te vagy a második ember akitől hasonlót hallok, bár lehet, hogy az első is te voltál.
Ez a ház úgy jó ahogy van, nem egy Lian Li, de jól átgondolt, letisztult és végre valahára (többek között) funkciói és jól átgondoltsága az amit megfizettetnek a vásárlóval....és nem azt, hogy milyen kibeszabottul GAMER vagyok fizess 20 000-rel többet....persze az is előfordulhat, hogy szűk látókörű vagyok...

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ez a ház úgy jó ahogy van, nem egy Lian Li, de jól átgondolt, letisztult és végre valahára (többek között) funkciói és jól átgondoltsága az amit megfizettetnek a vásárlóval....és nem azt, hogy milyen kibeszabottul GAMER vagyok fizess 20 000-rel többet....persze az is előfordulhat, hogy szűk látókörű vagyok...