Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srodney
senior tag
az én kérdésem kizárólag egymonitoros rendszerben egy adott játék futtatására vonatkozott volna...
de én továbbra sem vitatom hogy 12gb elége hanem hogy ddr5 helyett már xdr2 kelett volna alkalmazni és abból esetleg kevesebbet.ha egy kártyára már felesleges ddr2nél a 2gb, akkor ez mennyi ddr5nél?erre lettem volna kíváncsi...mennyi gb-nál lesz értelme cserélni a gddr5-ös szabványt?
persze ez a bitszéltől is függde nyilván az már nagyobb lehet mint 256bit....válaszodból kiolvasom hogy totál természetes a 12gb a ddr5 mellet,de mi lesz a határ?ebből a csúcskártyából kiindulva kérdem én milyenek lesznek a következő vga-k?15gb meg 30gb ram?....nem szeretnék már találgatós topicot nyitni...remélem érti vki a lényeget...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi