Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
iCook
csendes tag
Érdekesek, a karperec kifejezetten tetszik

-
szuper-t
őstag
Igen én is ezt vallom (kivéve a dx10-11) de a gyártók feladata nem az lenne h a mimnél frissebb szoftvereket adják el? (részesedést kapnak + ingyen reklámot)
ezért nem értem meg és valahogy marketing fogásnak tekintem (hisz a frissebb gépekre szinte már erőszak feltenni egy xp-t hangkártya, sata, lan,...)
és a legtöbb User ragaszkodik a jól megszokott rendszeréhez..
nem az XP-t használó usereket néztem le félre ne érts
-
student
őstag
eee keyboardrol van valami hír hogy kb mennyi forintba fog kerülni? 70--90k-ból kijön?
már megvan 600 dodó-ér előrendelhető
kicsit sokkalom dehá nincs riválisa.ps Waveface must have.
-
huszar90
aktív tag
A karperec nagyon tetszik

-
zoo8800
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem hiszem.
-
zoo8800
veterán
ezen a gépen vajon miért xp fut?
-
szuper-t
őstag
Metro 2033 beütés
nekem bejön csak működhetne is 
-
A Waveface cuccok nagyon tetszenek. Volt már hír róluk korábban, de akkor még nem nagyon voltak működőképesek, és ezeken a képeken sem mutatnak sokat, de ígéretesnek tűnnek
-
bteebi
veterán
Egész tetszetős, dizájnos termékek. Szerintem amúgy - lényegében - mindegy, hogy valamelyik formaterv lopott-e vagy sem. A lényeg az, hogy szép legyen
. Nem tök mindegy, hogy előtte már megcsinálta a Sony, az Apple, vagy akárki? Ha jó, akkor csinálják mások is úgy!
Ilyen szempontból utálom a szabadalmakat (persze azért többnyire van létjogosultságuk...), bár amennyire tudom, formatervet nem lehet szabadalmaztatni... szerencsére. -
Quan-Chi
őstag
a keyboard PC tényleg nagyon penge, bár szerintem nem a legjobb hordozhatóság és mobilitás szempontból. bár biztosan könnyű de az alakja miatt nem a legjobb , ettől függetlenül netezni zenéthallgatni szuper

-
Zodicus
senior tag
Az Eee Keyboard PC tetszik nagyon. Amire kellene, ahhoz pont elég.
-
Morden24
nagyúr
Hm, a CP5141-es háza nagyon tetszik, elfogadnám

-
^Clown
addikt
Tetszik a billentyűzetes dokkoló!
-
Mikiller
aktív tag
Igen, ez már a XXI. század

-
Quan-Chi
őstag
nagyon jó termékek, mind tetszik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cwn
tag
appletol lopott designal konnyu viritani
amugy a karperec jo otlet lenne csak nem igy, hanem ugy hogy van egy mobil telkonk es amikor nem hasznaljuk rahajtjuk a csuklonkra, ahelyett hogy a farzsebbe raknank -
Angel1981
veterán
Nincs hiány innovációban!

Ez az Eee Keyboard nagyon tetszik, remélem lesz piaca!
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Macbook Air M1 13,3" 512GB 8GB - KARCMENTES
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)