Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért a Flash-t egy 3D-s játékhoz hasonlítani nem bölcs dolog.
A Flash egy script nyelvre épül, ami nem arra való, amire a DirectX, vagy openGL.
Ha megírnád JavaScript-ben ugyanazt, akkor még lassabb lenne. Akkor az is szar?
Persze, a Flash Player valóban szar, de reméljük a SL3 hatására az eddiginél sokkal jobban összekapják magukat a srácok.

-
Nem tudom.

Egyébként csak a böngészős Flash player ennyire tetű, az asztali nem annyira, bár azt sem nevezném gyorsnak, és GPU gyorsításról az se hallott még.Olvastam nemrég egy Adobe programozó blog bejegyzését pont a témáról. Azt írta, hogy ez nem olyan egyszerű, és attól még, hogy a player kihasználja a GPU-t (állítólag 9.xx óta használja), attól még nem lesz gyorsabb, sőt bizonyos esetekben még lassabb is lesz, és még a proci terhelése is növekedhet.
Persze, fingom sincs, hogy miről vakerolt, mert ez így elég vicces.
No, sebaj, majd ha kijön a végleges Silverlight 3 fasza GPU gyorsítással, ami valóban gyorsít is, akkor majd talán elgondolkodnak Adobéék is, bár sztem az fogják játszani, mint az nV a dx10.1-el; "minek az, úgyis nagy a részesedésünk..."
-
-
Értem, de asztali gépen sem lesz GPU gyorsítás Radeon-on? Vagy ott nV-n sem lesz? Vagy hogy?
Régóta dolgozom Flash-el is, és komoly probléma, hogy régebbi gépek (2 magos 3,2GHz-es P4) meghalnak a kicsit komolyabb animációktól, főleg az új effektekkel együtt.
Sőt, az én 3GHz-re húzott E1200 (2db core2 mag, 512 L2 cache) cerkám is megpusztul egy 800x600 méretű Flash rajzfilmtől, ha van sok csicsa rajta. -
"Az új Adobe Flash Player a GeForce és a Quadro mellett támogatja majd a Tegra rendszereket is"
Tehát, csak nV karin megy majd a Flash gyorsítás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest