- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BL@CK
tag
Köszi mindenkinek! Delid azért kellett, mert nagyon rossz pasztázás volt, melegedett a proci, értem ezalatt azt, hogy a ventijeim fix 300-as fordulaton pörögnek és így netezés közben (chrome kb 25 tabbal) 55 fok körül volt a proci. Delid után a 42 fok megállítja, ugyanolyan szobahőmérsékleten. A vga-t én is tudom, hogy gagyi, de csak azért van a gépben, hogy több monitort tudjak csatlakoztatni (4db-ot, ebből 2 tv). A tápkábel valamilyen szinten el fog fogni a légáramból mindenképpen valamennyit, de ennél a gépnél a dizájn volt a fő szempont, nagy jelentősége nincs neki ahhoz képest amikor asztalon volt a gép házban 3-4 fokkal lettek melegebbek az alkatrészek, de ennyi belefér, mert ugyanaz a venti fordulatszám elviszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Bomba ár! HP ProBook 430 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest