2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Compact Splash MOD

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Moddoltam a Compact Splash házamat, ami már alapból is különleges, mert csak 105 db készült belőle.

[ ÚJ TESZT ]

Bemutató

Sziasztok! Szeretném megosztani veletek a legújabb pici, "hordozható" gépem építését és kis moddolását.

A Compact Splash házat 2013-ban tervezték és gyártották, összesen 105 db készült belőle. Ezeket nagyon nehéz volt beszerezni, én pont lecsúsztam akkor. Azóta sok ház megfordult a kezeim közt, de mindig is vágytam egy ilyenre. Idén májusban rábukkantam egy eladóra Angliában. Egy barátomon keresztül sikerült megvennem és pár héttel később már nálam is volt a házikó.



Első ránézésre letisztult, zömök házikó. Van, akinek bejön, van, akinek nem, de én az előbbiek táborába tartozom. A 94-es sorszámú házat sikerült megszereznem.




A ház acélból készült és m3 süllyesztett imbuszfejű csavarok tartják egyben. Az előlapon található egy bekapcsoló gomb, 2 db USB 3.0, hang ki- és bemenet. A tetején egy vízhűtéshez kialakított feltöltő nyílás található. Az egyik oldallap egy 3 mm-es sötétített plexilap.



A ház alján szellőzőnyílás található, amire 3 db SSD vagy 2 db normál HDD szerelhető. A belseje is letisztult, semmi sallang vagy plusz nincs benne, csak ami feltétlen szükséges. ITX alaplapot fogad a ház, a lap mellett van egy vízhűtés pumpa rögzítésére kialakított hely. A házban SFX tápegységnek van kialakított hely. VGA-ból max. 301 mm-es fér be, tehát a ma kapható kártyák 99%-a jó bele.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.