Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Teljesen mindegy, hogy minek nevezik.
Felháborítónak érzem, hogy megveszek valamit Xezerért, és utána ők meghatározzák azt, hogy én bizony csak egy aktív netes kapcsolat mellett tudok játszani?
Notebook?
Elcsesződött net?
Ja, vagy bocs, szentségtörés: nincsen netem?Ez egy suttyó dolog. Tőlem úgy ütlegelik a warezosokat, ahogy akarják, de így csak azok szopnak, akik megvásárolták, mert a warezos max. anyázik egyet, és letörli (feltételezve, hogy nem lesz krekk már az egészre a megjelenés előtt fél évvel).
AZ EA amúgy is élen jár a hülyeségben, lásd Spore. Nekem is kellett már írnom, hogy ugyan adjanak már még egy installálási lehetőséget, mert voltam akkora bunkó állat, hogy megvettem a játékot plusz a két kiegjét. Hihetetlen.Cagm^c: Aki itt nyavajog az mind el is árulta magát, hogy warezol
Ezt én speciel kikérem magamnak.
Ez olyan megoldás, mint amikor egy nagyobb boltot felkameráznak.
Csakhogy a kamera működéséről nem a vásárlónak kell gondoskodnia, illetve fizetni érte sem neki kell, valamint ha véletlenül elromlik, attól még megveheti a kenyerét.
daa-raa: Teljesen igazad van, ennek ellenére valahol felháborít, hogy azok miatt, akik nem fizetnek, de élvezik a terméket én szopok, aki fizet, és bonyolultabbá válik az élete. Persze erre lehetne mondani, hogy jóvanvazze' akkor én is warezolok, csak azt meg nem fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Revolut
- Mobil flották
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- T14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 32GB DDR5 256GB NVMe gar
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest