Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam182
csendes tag
jó a fotós is, de ez még szemléletesebb...most találtam
http://www.youtube.com/watch?v=PLSzP6EBpRY&feature=related -
Bocha
HÁZIGAZDA
Az Index szerint 15.000-n voltunk, ugyanakkor Chris Martin emlékeim szerint az egyik számba a "sixteen thousand hungarians" szóhármast fűzte bele, de a lényeg, hogy nagyjából ennyien. Egy és háromnegyed órát játszottak, előtte volt valami hulladék előzenekar, tehát 11 előtt lett vége a mókának.
Egyébként nem került az összes jegy 15.000-be, de tényleg meglepően sokan voltak. Én mondjuk véletlenül kerültem oda ingyenjeggyel, de hatalmas volt, voltam már pár nagy koncerten, de ehhez hasonló kaliberű látványshow-val még nem találkoztam, profi munka volt, nagyon élveztem.mod.: én lefotóztam a lepkéket, íme: [link]
-
adam182
csendes tag
nagyon jó koncert volt, mi is nagyon élveztük. a képed alapján, már amennyire meg lehet ítélni, pár méterre voltunk tőled

-
Csatlakozom én is, hihetetlen jó volt, bár én ülve hallgattam a haverjaimmal (hátul). Felejthetetlent nyújtottak a fiúk. Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, 1-2 üres széktől eltekintve teltház volt, és 9-től majdnem 11-ig tartott a show. Mondjuk az első számnál nem kellett volna kiégetni a szemünket a brutális fehér lámpákkal, a többinél már nem voltak ilyen problémáink

-
Ősember
őstag
egy zenekar megbecsülése nem abbol látszik, hogy azok, akik képesek érte 15k-t fizetni mennyire élvezik, hanem hogy mennyien képesek érte kifizetni 15k-t. tehát.. mennyien voltak?
ps.: mennyi ideig játszottak?
-
v.tom
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Mármint a Delacroix festmény? Passz, szerintem ezt tőlük kéne megkérdezni.
-
Kroni1
veterán
Nagyon jó koncert volt!

-
philoxenia
MODERÁTOR
A lemzborító alapképének festőjéről és a festményről.
Miért ez került a borítóra? Lehet tudni? -
3psilon
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem, nem világítani kellett, hanem felvették... Kb. minden harmadik ember próbálkozott, volt aki fényképezővel videózott, volt, aki mobillal kamerázott vagy épp hangjegyzetbe próbálta felvenni. Egyébként én is próbáltam, és nagyon rossz minőségű a hang amit felvesz, szóval szerintem nincs sok értelme.
A kedvenceim azok voltak, akik hátrafele vakuztak, az olyan jófej...

-
7
addikt
Jó volt olvasni

Majd érdeklődöm egy másik ismerősömnél is, milyen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igen, éjjel háromnegyed négykor, HTC Viva cikk befejezés után kicsit összefolytak a gondolatok. Javítottam. 

Lassú számoknál gondolom a kijelzőket kell bekapcsolni öngyújtó helyett....