Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
menalcas
őstag
válasz
BalaNce87
üzenetére
"Ameddig nincs korlátozás egy kaszt alapú játékban addig picsányit nem ér az egész."
ezért jók a modok, mert ott nem egy szabály van amit vagy betartassz vagy nem, hanem alapból le vannak azok a funkciók tíltva.
Így nincs vita, akinek meg nem tetszik az megy máshová ahol lehet mást tolni és itt megint ott lyukadunk ki hogy legalább van választási lehetőség . -
menalcas
őstag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Sose voltam igazi pro, de ez az el sem engeded a gombot és 3 embert megölsz dolog max valami hc tdm vagy hc ffa ban jön be, de waron igencsak kivágnak a saját csapattársaid

Figy van a pubolás meg van a többi (gyak war, war, cb), és nem mondom hogy rossz volt a pam, de az által, hogy ki lett véve sok minden a pro modban sokkal inkább az ügyességen múlt a játék mint azon, hogy milyen tömegpusztitó fegyverrel kempeled el magad.
M1 lehetne ezen veszekedni még, de aki komolyan vette és nem csak pubozott az nem akadt fenn azon hogy milyen moddal kell tolni.
Arról meg hogy DE-el miket műletek egyesek csak annyi, én berettával olyanokat löttem fénykoromban hogy az ellen szeme ketté állt ...
De most annyira felcsigáztál, hogy lehet kicsit nosztalgiázok COD4-el, sőt tolnám is szivesen de már rég nincs meg a team
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest