Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Öregszem
- Szólánc.
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
válasz cskamacska #3 üzenetére
Végre egyszer valaki tökéletesen leírta amire én is gondolok ezzel kapcsolatban.
-
ncc1701
veterán
Ez ember függő. Nekem inkább legyen reggel sötét, de munka után tudjak kint bármit is csinálni...
-
erdey_a
addikt
profi összefoglalás.
az óraátállítás egy "vívmány". de mindig lesznek, akik beleszülettek a jóba, mégis lázadnak ellene.Vérboci
-
vati
senior tag
" a szokásos napirendhez igazítsuk valahogy."
Kinek mi a szokásos(abb). Nekem az, ha minél tovább van világos délután, a reggel indifferens, mert a legkorábbi ébresztőm is 8-ra van állítva, télen-nyáron.
Tökéletesen ellennék azzal ha megtartanánk a nyári időszámítást, állítgatás nélkül.Pár éve volt róla "EU-konzultáció" is, sok millió szavazóval, ahol kb 80% erre szavazott, és amit a jogalkotók azóta is mismásolnak. Arra hivatkozva, hogy kevesen szavaztak, meg a covid meg a háború, stb. Miért nem lehet kötelező népszavazást tartani róla? Simán nyernének a nyári időszámítást megtartani akarók.
Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."
-
Valamit tisztázzunk. Nincs téli időszámítás. Az eredeti időszámítás. A nyárit vezették be és ki kellene vezetni.
Korábban akkor volt dél, amikor a legmagasabb pontján állt a nap. Ebben az esetben a délelőtt és délután mindig egyenlő hosszú. Ennek a kezelése hatalmas nehézségeket okozott.
Ezért felosztották a Földet 24 zónára és lépcsőzetes lett az időszámítás. Majd az energia takarékosságra hivatkozva állítgatják az órát. A világításra ma már nem lehet megtakarítást jósolni.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
" a napvilágos órák időtartamát a modern munka és tanulási rendünkhöz igazítja. " - kinek mi, de szerintem eleg depressziv, hogy a modernkori
rabszolgasagodatmunkadat befejezve, mar sotetedesben mesz haza, es a szabadidodet a hetvegeket leszamitva honapokig toksotetben toltod. Total egyetertek a temainditoval. Es mellesleg mindenki mas is a kornyekemen.eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Alusky
aktív tag
+1
Baromság az eltörlése. Majd rájön mindenki hamarább vagy fél évvel később attól függően, hogy a télit vagy a nyárit fogjuk használni, akkor majd azon fognak hisztizni, hogy de rossz... Az emberek még ilyen gazdasági körülmények között is unatkoznak annyira, hogy élvezzék saját maguk és mások szopatását.Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest