- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Most látom először, de még meg fogom nézni párszor, nem lehet megunni.

-
^Clown
addikt
Pedig nem nyúltam hozzá, megpróbálom megcsinálni. Köszi, hogy szóltatok!
Szerk.: oké, javítva. De nem tudom, miért lett rossz magától

-
Thunderzolee
veterán
Érdekes, eddig a video indult el. Valami történhetett.

-
Winner_hun
félisten
A képre való kattintással nem a videó jön be...?
-
Thunderzolee
veterán
Ahh... milyen híres lettem..

Winner:
Hát sajnos igen, nekem se tökéletes. Am Téged meg felvettelek MSN-re tegnap, h átküldjem a képeket, de hát akkor most már mindegy.
-
Winner_hun
félisten
Alakul ez, bár a teljes képernyő méretét még ez se éri el

-
Depression
veterán
Csak az utolsó kettő fake.
De nagyon szuper.
-
^Clown
addikt
-
^Clown
addikt
Utólagos engedelmeddel feltettem, hogy mindenkinek könnyen elérhető legyen

-
^Clown
addikt
Légyszi küldd el nekem! clown ku.k.ac cracker p.o.nt hu köszi!
-
Thunderzolee
veterán
Nekem megvan az eredeti képsorozat.
Viktor77 képeinél azért nagyobb méretűek.Akinek kell, e-mailben át tudom küldeni.

-
Viktor77
titán
Várj egy kicsit, megcsinálom 480p-sbe.
MOD: nem csinálom meg, ugyanakkora képeket ad így is.
-
Winner_hun
félisten
-
Dany007
veterán
Hát ez elég über durvára sikeredett

Mondjuk az első próbálkozásnál már látszott, hogy az emelő nem fogja sokáig bírni, enyhén meg volt dőlve attól az egyszem autótól... A másodiknál meg nem gondoltam volna, hogy az is a vízben végzi... Azért videó formában ez mégkomolyabb lett volna
-
puttputt
őstag
Mintha egy itteni viccrovat, meglehetősen régi bejegyzésében találkoztam volna vele...

Sőt. Nem is "mintha". Egész biztosan.
Vicces képek... viccrovat... valamelyik topik.
Google nem dob rá valamit?
Most nincs időm kikeresni.
Amúgy, nagyon nagy.
-
^Clown
addikt
Az engem is érdekelne

-
Winner_hun
félisten
Esetleg a képsorozat megvan valakinek?
-
Napfénysüti
nagyúr
Valószínűleg fake de ez akkor is k*b*szott nagy.

-
S.J.M.
senior tag
Tuti hogy fake, elég megnézni az utolsó képen (kékdarus), kicsit sok daruskocsi van már a vízben, nem?

De amúgy télleg jó!
-
^Clown
addikt
-
macikos
addikt
Nyilvánvaló, hogy egy kis kétajtós "gokart" beránt a vízbe egy letalpalt 18 tonnás darut, ami 15 méterre kinyúlva is simán kiemelné a vízbűűűl...
-
^Clown
addikt
Örülök, hogy örömet szereztem vele!

Lauda: fake vagy nem fake, de feldobja a napját az embernek - legalább egy pillanatra

-
Lauda
titán
Szerintem is fake, egy ezer kilos szgk semmi az elso darus kocsinak, a masodik meg kiemelne a kettot egyszerre nyikkanas nelkul.
-
Winner_hun
félisten
Hogy ezt mióta kerestem

-
Viktor77
titán
Az első emberes ugrás utáni képen van egy fehér felsős ember (nem aki közelebb van a zöld furgonhoz, hanem a hozzánk közelebbi).
Ez az ember ugyanott áll akkor is, mikor a zöld kamion éppen a vízbe esik. De a másik fehér ruhás is ugyanott van. A fekete ruhás a zöld furgon elejénél dettó.
Ráadásul a közelebbi fehér ruhás ott van, ahonnan pár másodperccel ezelött még a kamion éppen elcsúszóban volt. De állnak ott többen a kamion helyén. Gyakorlatilag alig 2 méterre a boruló kamiontól. Én inkább elfele mozognék. -
^Clown
addikt
Igen, eredetileg én is egy ppt-ben kaptam meg, csapkodtam az asztalt a röhögéstől
Ma este teljesen véletlenül bukkantam rá, ismét jókedvre derített. Muszáj volt megosztanom veletek 
Viktor77: tuti?
-
Thunderzolee
veterán
Nem is tudtam, h video is készült belőle.
Nekem csak sima képekként volt meg ez a sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest