Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MineFox54
őstag
válasz
namivanmar
üzenetére
Thy!
Akk mindjárt megyek is levirágbótolni a programot

-
MineFox54
őstag
válasz
namivanmar
üzenetére
Ja, kicsit érdekes, én inkább maradok az oútiknál

-
namivanmar
csendes tag
bicaj: link
ezt is csak a kíváncsiság ihlette. mivel láttam régebbi motorokon elöl az ilyen dupla villás lengéscsillapítót. elkezdtem agyalni, hogyan müködhet. aztán elkezdtem csinálni.
az alapját két szétszedett bicaj adja, egy marék bontott gázcső, és ladából való szeleprugók. 5 sebesség, egy szimpla hátsó fék.
Az első keréknél a forgó alkatrészekben gördeszka kerék csapágy van (4 db), a hátsó lengőkar pedig egy pedál agyon/tengelyen fordul.
hétköznapi használatra nem a legalkalmasabb, a nagy fordulókör miatt. Természetesen simán használható, meg be lehet forudlni vele mindenhova, de egy rövidebb bicajt könnyebben felkapok és megfordítok a bolt előtt ha el kell ugrani valamiért gyorsan. ez inkább ilyen vízparti "lowrider" cucc "cruise"-olni. persze úgy néztem rám vele, mint egy földönkívülire. De már évek óta csak garázsban áll. -
MineFox54
őstag
válasz
namivanmar
üzenetére
bocs, rossz kifejezés volt: casecon

amúgy tudsz bringáról képet mutatni? az a másik kategória ami érdekel

-
namivanmar
csendes tag
Nincs semmi extra dolog az én táprögzítésemben szerintem (sőt eleve hiányzik belőle fele csavar
). építs ami jól esik
Amúgy miután pár hónapja már terveződött meg készült a ház, akkor láttam egy Phantek Primo-t talán, amiben nagyon hasonló volt az elrendezés, a táp, meg az SSD tartók. Azt is mondhatná valaki, hogy arról koppintottam. Valójában ezek csak egyszerű dolgok, amik adják magukat, ha az ember már megfigyelt pár dolgot.
Sajnos kevés az ilyen építés, de érthető mert baromi drága. Viszont szponzort nehéz találni anélkül, hogy valamit felmutatna az ember. Bár én nem tervezem, hogy folyton építsek, tehát nem hiszem, hogy valaha szponzortált dolgot csinálnék. Általában csak magamnak építek, legyen az bicikli, gitár, számítógép, vagy egyéb.
Bár szerintem a komplett házépítés kicsit túl van már a moddoláson. Számomra a mod csak kisebb módosítás: ablak vágás, egyéb lyuk vágás, lyukfúrás, hasonló átalakítások, alkatrészcsere. -
shteer
titán
válasz
namivanmar
üzenetére
ahol értenek hozzá, megoldják. krómoztattam én már alumíniumot is, forrasztott rézblokkot is
-
MineFox54
őstag
Különböző megoldásaid (pl táprögzítés) kopizása saját célra(tehát nem írok róla logout blogot, hogy milyen forradalmi dolgot találtam ki) bocsánatos bűn?
Amúgy nagyon szép lesz a cucc, irigylésre méltó. Milyen jó látni olyan modokat is, amiket nem azok készítenek, akiknek van 5-6 szponzora, hanem hozzá-m/nk hasonló hétköznapi emberek.

-
namivanmar
csendes tag
Majd lehet készítek egy "nikkeles" rendert is hogy rápillantsak milyen lenne. Forrasztott dolgokat lehet nikkeleztetni? Nem tudom, hogy a különböző fémek együtt hogy reagálnának a galvanizálásra. Ha úgy készül egyáltalán. Ebbe a témába még nem merültem bele.
De szerintem maradok a festésnél. Az eredeti terv is olyasmi volt, és szeretném kiemelni vele a 2 külön vízkört.
Valamint így kicsit egyszerűbb, vagy gyorsabb lesz újra csövezni, ha később videokártyát cserélek és más blokk lesz rajta. Legalábbis itthon újrafesteni gyorsabb mint mászkálni, meg várni mások munkájára. -
ncc1701
veterán
Nekem pocsék az ízlésem, de én nem festeném le a csöveket.

-
Ed3r_X_
nagyúr
Egyre jobban alakul, nagyon tetszik ez a mod, hát még mikor kész lesz. Gratulálok, nem semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest