Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rudi

nagyúr

válasz M@trixfan #17 üzenetére

1. igazad van, én inkább eladnám a régi 6600GT-t és nagyobb kártyát vennék.

2. nézd meg a firig squad 6800SLI tesztjét Bővebben: link FarCry 4×AA 16×AF 1600×1200-ban még 41 FPS a single 6800 GT-is. A single X850 XT PE meg majd kb. 55-60 lesz, vagy akár több is. 1600×1200-ban alig kell már az AA, pláne LCD-n. A HDR-es FarCry tesztekben meg egálban van az egy és a két 6800 U. A FarCry-ben szerintem inkább a VGA memória fogy el mintsem GPU kraft, ezt jól példázza a 6600GT vs 6600GT SLI kiegyenlítettsége.

3. fene tudja! Elvileg ez az SLI móka csak a ''legyorsabb grafikus rendszer'' díj megnyeréséhez és a NAGYON vékony hardcore gamer réteg nagyon vékony tehetős rétegét célozza meg, akikért nem biztos, hogy anniyra kapálódzani fognak. A leggyorsabb grafikus rendszer díj megvan és kész! De majd meglátjuk pár hónap múlva.

4. Rendert? Ezek szerintem csak 3D megjeleníréshez használnak gyorsítást. Ha állóképet vagy videot kell belőle csinálni akkor a proci dolgozik egyedül (ő nem csal az AA-ban és AF-en és kellően precíz a LoD-ja meg ilyenek). Persze most a PIC-Expressel ez is változhat.

Hogy látom én:

Szerintem egy 12 futószalagos 500 MHz körül üzemelő 0,11 Low-K-s 256MB memóriás (256 biten persze) kártyából lenne igazán életképes az SLI. Az egyelőre kellően olcsó tudna lenni (olyan 200-250 UDS) és magában még elbírná annyi ideig, hogy kb 150-200 dollárra essen vissza az ára, és akkor a 24 futószalag már akármit tudhatna 512 MB memóriával. A tesztekben meg nem a minél nagyobb felbontást kellene megcélozni, hanem az 1280×1024-et (ugye LCD-sek?) és a HDR-t.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Új hozzászólás Aktív témák