- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
CoolerMaster Stacker 2tápos rendszerekről:
Elnézést a topic olvasóitól, ha már ez egyszer elhangzott.
Gondolom sokaknak feltűnt, hogy adtak a házhoz gyárilag egy tápközösítő kábelt, olyan Y szerűt. Kezdetben én azzal próbálkoztam, induláskor nem is volt probléma, de mikor leállításra került sor ; sokszor csak az egyik állt le. Lehet, hogy azonos gyártmányú tápokkal ez a hiba nem lép fel, ezt nem volt alkalmam kipróbálni.
(viszont ha valaki így csinálja, tudtommal a VGA kártyát és az alaplapot mindig egy tápról kell üzemeltetni, mert amúgy veszélyes, kárt okozhat, talán ezen okok miatt is hagyott fel a két tápos házak gyártásával a CoolerMaster)
Szóval én úgy oldottam meg, hogy martam az egyik 5,25 rácsos fedőlap közepére(akár tűreszelővel), egy szabványos billenős kapcsolónak helyet és az alsó tápot függetlenül a másiktól ezzel kapcsolom, ki és be, (ha a zöld vezetéket zárod bármelyik feketével beindul minden ATX-es táp) és erről a tápról megy minden ventilátor, HDD és optikai meghajtó, míg a másik tápot a felsőt, hagyományosan rádugtam az alaplapra és a VGA kártyára, azt pedig a házon gyárilag lévő kapcsolóval indítom, illetve leállítom. Értelem szerűen minden indításkor először bekapcsolom az alsót, elindul minden HDD, venti, stb. , aztán jöhet a felső az alaplapi. (A gyári közösítő kábelt senki ne vagdossa szét, lehet kapni 24tűsről 20tűsre átalakító kábelt, szerintem az a legjobb arra, hogy az alsó plusz tápot egy billenő kapcsoló segítségével üzemeltessük)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Noctua NF-A12x25 PWM Chromax
- Eladó 1250W/1800W/2000W Tápegységek próbagaranciával! Posta ok!
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest