Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
- Új előzetest kapott a Don't Nod sci-fi kalandjátéka, az Aphelion
- Kedvcsinálót kapott az Avatar: Frontiers of Pandora - From the Ashes
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Élőszereplős kedvcsinálókon a Call of Duty: Black Ops 7
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
CoolerMaster Stacker 2tápos rendszerekről:
Elnézést a topic olvasóitól, ha már ez egyszer elhangzott.
Gondolom sokaknak feltűnt, hogy adtak a házhoz gyárilag egy tápközösítő kábelt, olyan Y szerűt. Kezdetben én azzal próbálkoztam, induláskor nem is volt probléma, de mikor leállításra került sor ; sokszor csak az egyik állt le. Lehet, hogy azonos gyártmányú tápokkal ez a hiba nem lép fel, ezt nem volt alkalmam kipróbálni.
(viszont ha valaki így csinálja, tudtommal a VGA kártyát és az alaplapot mindig egy tápról kell üzemeltetni, mert amúgy veszélyes, kárt okozhat, talán ezen okok miatt is hagyott fel a két tápos házak gyártásával a CoolerMaster)
Szóval én úgy oldottam meg, hogy martam az egyik 5,25 rácsos fedőlap közepére(akár tűreszelővel), egy szabványos billenős kapcsolónak helyet és az alsó tápot függetlenül a másiktól ezzel kapcsolom, ki és be, (ha a zöld vezetéket zárod bármelyik feketével beindul minden ATX-es táp) és erről a tápról megy minden ventilátor, HDD és optikai meghajtó, míg a másik tápot a felsőt, hagyományosan rádugtam az alaplapra és a VGA kártyára, azt pedig a házon gyárilag lévő kapcsolóval indítom, illetve leállítom. Értelem szerűen minden indításkor először bekapcsolom az alsót, elindul minden HDD, venti, stb. , aztán jöhet a felső az alaplapi. (A gyári közösítő kábelt senki ne vagdossa szét
, lehet kapni 24tűsről 20tűsre átalakító kábelt, szerintem az a legjobb arra, hogy az alsó plusz tápot egy billenő kapcsoló segítségével üzemeltessük)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Gitáros topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új előzetest kapott a Don't Nod sci-fi kalandjátéka, az Aphelion
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, lehet kapni 24tűsről 20tűsre átalakító kábelt, szerintem az a legjobb arra, hogy az alsó plusz tápot egy billenő kapcsoló segítségével üzemeltessük)