Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
_Volkovy_ #26 üzenetére
azt tudom mondani, hogy türelem! Ha maradnál AGP-s alaplanál vagyis nem szándékszol full gépet frissíteni akkor jobb egy használt 9700pro 9800, mert nem sokkal gyengébb de nem is nagyon drágább. Viszont ha új konfig kell, akkor nemsokára olyan 30-35.000 körül lesznek az nforce4-es alaplapok (írtam is hogy Gigabyte hamarosan) és 30.000 körül a 3000+ os A64 s939, amihez jó lehet egy 6600 GT 50-55000 körül. Ami a másik nagy kvescsönmárk az az ATI bejelentése hogy a smia 12 futószalagos X800 (vagyis sima GF6800 konkurens) 200 USD lesz, vagyis olyan 40-60000 Ft. Hogy ez mikorra lesz annak még jele sincs, de ha hamarosan, akkor a 6600 GT-nek le kell mennie 40-50.000 közé és a sima 6800-nak meg 60.000 környékére.
Ha nekem gépet kellene vennem nem sürgősen, akkor ezt a helyezkedést még kivárnám, mert ezzel lesz teljes az X800 második köre és az NV meg nem mozog egyelőre újabb fejlesztés felé. A február eleje lehet majd érdekes, kíváncsian várom... -
_Volkovy_
nagyúr
A mostani GF3-amról érdemes lenne váltani ilyen 38.000 ft-os 6600-ra?
(mármint arra vagyok kíváncsi,hogy a használt 9700pro,9800np gyorsabb-e ennél?) -
rudi
nagyúr
Igen
Mivel PVA paneles látószöge sokkkkkal nagyobb mint a TN+filmes 710T-nek. Mivel 19 colos, az 1280×1024 is jobban mutat rajta. A PVA panel miatt a színegyenletessége is sokkkkkal jobb mint a 710T-menk. Hogy mennyi utánhúzás van azt nem igazán tudom megmondani, NFS-U2-t nyomtam rajta egy kicsit, gond nem volt. Kóser cucc!
-
realist
őstag
PQI ramokat kiskerben hol lehet kapni?
-
atus33
tag
Én is elég sokat számolgattam, melyik lapos képernyős monitor éri meg inkább.
Van olyan típus, amelyiknél az a +2 col csak plusz 10.000.- Ft. Bővebben: link A nagyobb méret netezés, játék, szövegszerkesztés közben tényleg nem dob sokat, de fejlesztés, grafika közben igen. Megfigyelhető a trend, hogy a weben egyre több a 800x600-nál nagyobb felbontásokat kihasználó oldalak aránya, mivel a felhasználóknak is egyre nagyobb megjelenítője van. Néhány év múlva simán elképzelhető, hogy lesznek 1024x768 fölöttieket kihasználó oldalak -- szóval a 17'' jövőbiztosabb. Egyébként a fizikai mérete 31%-kal, felbontása 67%-kal nagyobb a 15''-nál, de a pixelmérete kisebb, emiatt a kicsi fontok ugyanolyan távolságból nem olyan jól olvashatók. Kb. egy 19''-nak ugyanolyan a pixelmérete, mint egy 15''-nak. Két 15''-os pedig nagyobb, mint egy 21''-os
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Az asuson nagyon teccik az a nehany db virnyo lehetoseg:- ))))
De remelm ehhez a gb alaplahoz hamarabb sikerul nornalis biot csinalni mint az nforce2-es igp-shez:- ((((( /mod: egyellore ugy tunik az f12-es az okes:- ))) 7n400v pro aszem.../
udv
neduddki
[Szerkesztve] -
LordX
veterán
válasz
exitwindows #13 üzenetére
Élettartam garancia = amíg gyártják a típust + (általában) 3 év.
-
exitwindows
csendes tag
''Good RAM – élettartam-garanciával''
Jah, és ha behalt, akkor meg széttárják a karjukat, hogy kérem, ennek a memóriának ennyi volt az élettartama -
-Jackson-
őstag
''Memóriák területén két új márkát köszönthetünk a hazai porondon. A Cédrus Kft. „gondozásában” mutatkozik be a PQI.''
két nagykert is tudok, ahol évek óta kapható, igaz csak a power series modellek -
rudi
nagyúr
A 16 ms-osak és jobbak már szinte semmit. A 12 ms-os Samsung 710T-n sokkal zavaróbb a szokásos LCD jelleg (nincs full fekete, nem bírja a VGA.m a natív 1280×1024-et, nem túl nagy SZNHELYES látószög) mint az utánhúzás, amit CS-ben rángatva meg UT 2004 insta-gib vs 10 bot teszteltem
-
rudi
nagyúr
Mondom, 17-es CRT-vel kell összevetni! Persze gamere meg intenzívebb multitaszkolásra és ilyenekre kell a 17-es, foglalkoztunk is velük eddig szinte minden héten, de van egy rakás olyan ember, aki csak levelezik és híreket olvas neten, vagy fordít vagy egyéb hasonló sokat gépelőttülőset csinál, nekik nagyon jó kis karácsonyi meglepetés egy ilyen cucc.
-
M@trixfan
addikt
Irodai használatban valóban elmegy, de egy karácsonyi ajánló gondolom az otthoni felhasználóknak szól inkább. Haverom megnézett egy 6 bites Benq panelt mert játékra kell neki a gyors tft, de a gyatra feketék miatt letett róla. Azért irodában Word, Excel, pdf profitál a felbontásból.
Otthonra a nagyobb desktop előny, filmeknél szebbek a színek. Legújabb Operában lesz valamilyen dinamikus nagyítás ami méretarányosan a teljes képernyőre nagyítja az oldalt. Na meg azért játszani is szeretünk. -
rudi
nagyúr
Abban az esetben éri meg, ha nem akarsz még 25.000-et ráverni a +2 colra, mert nincs rá szükség. Irodába ezek a kis 15-ös LCD-k sokkal emberkímélőbb és helytakarékosabb megoldások mint a hasonló árú jó minőségű 17-es CRT-k.
A másik dolog, hogy amióta 1280×1024-es LCD-ről (17 col) netezek, szembesültem azzal, hogy a legtöbb oldal 1024×768-ra van optimalizálva, ergo a nagyobb felületen (a plusz két colon) csak egy homogén semmit látok - így van ez pl a PH-n is. Most hozzászólásnál is ugyan ott van az a +2 col (+25.000 Ft), de mintek - de fehér semmi van rajta... -
anulu
félisten
a K8NS Ultra-939-et pont a hét elején néztem Alienéknél, ahol nettó 27k volt. tetszik ez a lap!
letisztult, szolgáltatások OK, de szvsz a kövi lapom az MSI Neo4 SLI-je lesz
-
M@trixfan
addikt
Mindkét 15'' tft 6 bites panelt használ 25ms válaszidővel. Szvsz így nem éri meg egyik sem, inkább 20-25k spórolás és akkor már valamelyik 17-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ezekben a hetekben számos akciós termék kerül az üzletek polcaira – az ezekkel megtakarított pénzünket akár a rég áhított játékvezérlőkre is költhetjük.
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Monitor hiba topik
- iPhone topik
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest