Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
ez mind szép és jo, de a samsung le32a451c1 ről a samsung magyar oldalán egy szót nem irnak arról hogy tudna 24p real movie-t.
most akkor mi az igazság?
-
Gyufaaa
veterán
Ez zsiiir lett.

-
karjoe
csendes tag
Szeretném megkérdezni hogy szerintetek melyikPana plazmát érdemesebb megvenni
42PZ85E vagya 42PY85 ? -
Badb0y
addikt
Kéne a segítséged cifu. Ha én egy jófajta házimozit szeretnék, akkor tv vagy projektor a megfelelő. A projektrot csak kérdezem, mert nem hinném, hogy olyan szín és képminőséget produkálna, mint egy lcd vagy plazma. De megkérdezem, hátha én tudom rosszul.
A lényeg viszont az, hogy a ma kapható tv-k közül melyik az (plazma vagy lcd vagy projektor), amelyik szin, élesség, minőség a "legjobb" 46"-50" körülire gondolok itt, és ha a legjobb kategória valószínű milliüs nagyságrendű, akkor azt mondom, hogy olyan 4-500.000 ft-os nagyságrendben.
Köszi a segítséged.
-
Cifu
félisten
Árak: ezek annyira képlékenyek, hogy naponta frissithetném. ^^
Inkább bele rakom az Argep.hu-t, nem ideális, de kiinduló pontnak jó.Sony: Jelenleg egyedül a W4000-es széria adatai elérhetőek, azt mindjárt bele pakolom. A többi sajnos csak a hónap vége felé, ill. május elején várható.
-
Hééé, és a SONY?

Ja már kérdezték?
-
Antibazsi
aktív tag
Nagyon jó kis cikk lett! És hasznos is annak aki idén szeretne tv-t venni. Sony-ról nincs semmi? Ha jól tudom neked is az van?
-
tkazmer
addikt
nagyon hasznos cikk!
szerintem árakat, (esetleg nagyságrendet) pár 10e forint pontossággal azonban még elbírna.. -
choler.
tag
Köszönet!!!
-
vtechun
veterán
Köszi a kis áttekintést!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Odaát van!