Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz Tomsteel #2497 üzenetére
de amit én az itteni kísérletezés miatt kaptam tagoktól...
ezt nem értem..priviben írtak dolgokat vagy mi?
itt én nem láttam semmit a segítségeken kívűl.
nekem szerencsém volt vagy nem tudom, de tényleg semmi gond a chuwival win10-re való update után. lehet ha törlök, meg tiszta telepítést csinálok lennének nekem is gondjaim.Realme GT Master Edition
-
-
Flashget
félisten
ma meghozták a Blitzwolf töltőt..komolyan mondom már súlyra is komolyabb cucc mint amit a chuwihoz adtak.
pedig ez csak mezei 2 portos..oké kéken világít ha áram alatt van, de akkor is fajsúlyosabb.ilyenkor eszembe jut a régi mondás, hogy tápot nem wattra, hanem kilóra kell venni.
Tomsteel értem.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
dvlac
csendes tag
Üdv a fórumnak!
A "beteg": CHUWI VI10 Pro (64 GB), BIOS verzió: G1D_S165_205, Sorozatszám: Vi10PQ64G221504xxxx, vagyis áprilisi gyártású.
Mi a "beteg" baja: Frissítés WIn 10 -re, majd utána egy clean install -t követően, Win10 alatt a kamerára kattintva az alábbi hibaüzenet jelenik meg:
"Hiba történt. Ellenőrizze a kamera csatlakoztatva van-e, és nem használja egy másik alkalmazás", és természetesen nem működnek a kamerák.
Sajna bolond módon még az eredeti WIN 8.1 -nél nem csináltam DoubleDriver Backup mentést magamnak.
Android üzemmódban mind a két kamera működik, vagyis hardveresen jók a kamerák. Hiába raktam vissza a techtablet.com -on lévő Windows 8.1 Chuwi Vi10 Drivers Doubledriver Backup drivereket, továbbra is maradt a hiba. Az eszközkezelőben a Rendszereszközöknél a Camera OV2680-nál és a Camera Sensor HM2056 -nál nincs semmiféle sárga felkiáltójel.
Olyanoktól kérek segítséget, akiknek szintén 2015.09 előtti gyártású a gépük, találkoztak ilyen problémával és sikerült is megoldaniuk azt.
Más: hogyan deríthető ki, hogy másik alkalmazás használja-e a kamerát, ahogy azt a hibaüzenet mondja?
Előre is köszönöm...[ Szerkesztve ]
dvlac
-
this is life
Ármester
5-10 percnel nem tartott tovabb, neha okezni kellett a nem whq driverek miatt , de szepen fel is rakott mindent.
Dvlac
Lehet meg kene probalnod a techtablets oldalon fent levo 8,1 dd bacuppal eletre kelteni az eszkozt, persze nem biztos hogy ettol jo lesz , de nalam a 8,1 techtabletes dd backup mukodik.[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
-
Tomsteel
tag
válasz this is life #2510 üzenetére
Privátban nem ment majdhogynem semmi. Hirdetés alá jöttek a látatlanban, ismeretlen emberektől a piszkálódások, amit gondolom jószándékból írtak a többieknek segítségül, mert elolvastak két hozzászólásomat itt, és máris teljes képet alkottak.
-
egopista
csendes tag
C165C Bios az a Vi10 Ultimate-re készült, nem a Pro-ra!
Nem tudom, hogy egyátalán felmegy-e rá, de ha igen, akkor is lehet, hogy többet árt, mint használdvlac: nekem is 64 GB Pro van, szintén áprilisi. A következő kamera driverrel működik: Intel(R) AVStream Camera 2015. 07. 04.
verzió: 20.10154.5740.705
Techtablets-ről van, csak nem tudom melyik, de mindjárt felrakom ide neked![ Szerkesztve ]
-
egopista
csendes tag
-
Bozso68
őstag
Ha már kamera, nekem kamerát kér kezdésnek csatlakoztatni. Ez miért van? Szintén driver hiányzik? 32GB-os legújabb Chuwi.
[ Szerkesztve ]
-
wentworth
tag
Na úgy tünik megjavult a Wifi és az újraindulásom is.
Most viszont a tochpad kinlódik mint nektek. Hülye voltam, mert kijelöltem DD mentéskor a MYI2C-t. Lehet nem kellett volna, Bár a fájlok ugyanazok, mérete, modositási ideje, és DD berakása esetén sem tudta felülirni a dolgokat, piros X lett helyette. (Nem az hogy Ready to Use)
Elvileg nem modositott semmit ,de mégis sokszor nem érzékel mostmár, vagy nem ott ahol kéne.
Mi hozta helyre nektek? Az előző driver packkal jó volt, de ott más volt a baj. nem fogom tudni kiszűrni a kb 60-70 közül melyikkel ütközik.[ Szerkesztve ]
Vi10 32G Q32G221510...
-
this is life
Ármester
válasz wentworth #2516 üzenetére
Nekem a chuwi vi 10 touch driver hozta helyre, kulon lehet telepiteni, pontosabban kulon kell telepiteni ... itt nezz korul , eloszor a w8,1 ala valot probald ki hatha er valamit [link] ..
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
Buek mindenkinek !!!! Inni es tabletet javitani ☺
-
dvlac
csendes tag
Egopistának. Mégsem adtam fel...
Amit csináltam:
A Onedrive mappámat letöröltem.
Az általad küldött drivereket (Intel AVStream Camera, Camera OB2680, Camera Sensor HM 2056) az eszközkezelőből eltávolítottam.
Újraindítás után az eszközkezelő Képeszközök -nél megjelent az addigi Intel AVSTream Camera helyett egy Intel Imaging Signal Processzor 2400 driver.
Feltelepítettem az általad küldött Camera Sensor HM2056 -ot és Camera OV2680 -t, és mind a két (elülső és hátlapi) kamera ismét működőképessé vált.
Na gyorsan DuobleDriverBackup tömörített mentés, és hónapok után teljes a boldogság....Köszönöm mégegyszer.
[ Szerkesztve ]
dvlac
-
egopista
csendes tag
Gratula a sikerhez!!!
Azért, most megdöbbentem, hogy még az egyforma sorozatszámnál is más a helyes megoldás...
Bár én nemrég feltettem a G1D_S165_206-os biost, mert az egyik sarokban helytelenül vette az érintést, így megoldódott. De a kamera drivert nem cseréltem, ez ment a 205-ös alatt is, szóval furcsa
Minden esetre örülök, hogy jó lett, trükkösek ezek a kis ChuwikBoldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!!
[ Szerkesztve ]
-
dvlac
csendes tag
Egopistának:
A "G1D_S165_206" -os BIOS-t felrakva mi a különbség a "G1D_S165_205" -höz képest. Érdemesnek tartod, hogy megkockáztassam én is a felrakását. Kérnék szépen ehhez is egy feltöltött linket. Itteni és a techtablet.com -os fórumokon sok panasz volt, hogy BIOS frissítés után sok dolog elérhetetlenné vált a működésben. Hátha összeszedem a bátorságomat a frissítéshez. Régebben elég bátor voltam a CHUWI szétszedéséhez és a bizonytalan akkumulátor-csatlakozásom forrasztásos gyógyításához.
Ismét előre köszönöm...[ Szerkesztve ]
dvlac
-
tichi43
újonc
Chuwi VI10 Pro 64gb, VI10PQ64G22151001374
Sziasztok srácok, nekem is lett egy ilyen Chuwim karácsonyra, és egy elég furcsa probléma állt elő.
Az offical chuwi windows 10 image van rajta, android nélkül.
Szóval néha a kijelző felső részén random "szellem" érintések jelennek meg, és az érintés használhatatlanná válik, amíg nem kapcsolom ki-be a kijelzőt egy párszor. Nagyon idegesítő a probléma mert magától össze-vissza kijelölget és bezár dolgokat és félek hogy ez hardveres hiba. A driver-rel nem hinném hogy gond lenne, a MYI2C driver van fent, és amúgy jól működik az érintő.Remélem tudtok segíteni, legrosszabb esetben vissza kell küldenem a gearbestnek (eu-s raktárból van) és reménykedni hogy küldenek egy újat.
-
egopista
csendes tag
Amit feljebb is írtam, hogy a bal alsó sarokban nem vette az érintést (szar hely, mert fektetve start menü, állítva hamburger menü, wordben mentés gomb). A 206-os megoldott a gondot, emellett nálam tönkre nem tett semmit. Hangot wifit, mindent békén hagyott. Ellenben a 165C, amivel korábban kísérletezgettem, na az hazavág sok mindent egy áprilisi gépen
Változást annyit vettem észre csak, hogy windows boot alatt nem a windows logot mutatja, hanem egy intel logot. android alatt maradt a droid logo.
De ha mégis bármi gond van, simán vissza lehet tenni a régit ugyan azzal a módszerrel.
Ne ijedj meg, ha frissítés után az android indul majd el, az az alapbeállításÉn chuwi fórumról szedtem a biosokat, de úgy néztem, hogy ugyan az van fent techtablets-en is, csak ők megkavarodtak az elnevezésekben. Felteszem ide a 205-t és a 206-t is, ami az enyémen volt/van.
G1D_S165_206
G1D_S165_205 -
wazo
aktív tag
örök hála albinolynx fórumtag privát segítségéért. Türelmesen segített az általam elrontott Windows helyreállításában
acer liqid, sgs, sgs2, note, note2, sgs4, huawei p6, xiaomi mi3, lg g3, lumia 930, xiaomi mi4, redmi note 3 pro, redmi note 3pro (B20), redmi note 4 (B20)
-
dvlac
csendes tag
Egopistának:
Köszönöm a G1D_S165_206 BIOS -t. Felraktam, gond nélkül minden (touch, wifi, kamera...) működik.[ Szerkesztve ]
dvlac
-
Thusor
őstag
Chuwi vi10 64GB-os 221504-es sorozatszámú tablethez honnan lehetne letölteni a legfrissebb bios és driver csomagokat? Ami techtablet-en van az most a legfrissebb? Tehát ami itt van.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
vargaroli
csendes tag
Üdv!
Valaki van itt aki esetleg tudna javítani Chuwi Vi10 64-gb-t? Nem a táp csati a baja.
Roli
-
vargaroli
csendes tag
válasz albinolynx #2539 üzenetére
Hát csak így fogja magát és nem csinál semmit. Megkaptam aztán lemerítés és utána felraktam a töltőre estére és másnap nem kapcsolt be. Saját töltőjét használtam így nem értem mi a baja
Roli
-
this is life
Ármester
Fiuk megjott a tok es meglepett , mert aktiv tok , ha lehajtom alvoba tszi a tabot kinyitaskor pedig ebreszt, pluszba egy erinto cerkat is adtak hozza , kb 12 nap alatt ert ide a megrendelestol szamitva.
Ez a delikvens [link][ Szerkesztve ]
-
mrzed
senior tag
válasz this is life #2543 üzenetére
Nem akarok okoskodni, de "aktív tokot" a készülék fényérzékelője adja... valamint ehhez a típusú érintőképernyőhöz nem igazán javallot a ceruza használata...
[Hogyan működik az érintőképernyő?][ Szerkesztve ]
-
egopista
csendes tag
Pontosabban a mágnesek Szóval valóban nincs aktív/passzív, minden tok tudja ezt a funkciót, aminek mágneses a fedőlapja
A kolléga szerintem ilyen ceruzára gondolt, nekem is adtak a tokhoz, kedves gesztus, bár sok mindenre nem használom, apró dolgokat "pötyörészni" jó lehet! -
this is life
Ármester
-
wazo
aktív tag
Egyre jobban kedvelem ezt a tabletet. Autó diagnosztika, pénztárgép diagnosztika. Pipa :-)
acer liqid, sgs, sgs2, note, note2, sgs4, huawei p6, xiaomi mi3, lg g3, lumia 930, xiaomi mi4, redmi note 3 pro, redmi note 3pro (B20), redmi note 4 (B20)
-
Flashget
félisten
válasz silver-pda #2547 üzenetére
Oks.
Én még nem....de jól megszívtam az tuti. Egyébként 2 napja fogyott el eu raktárról.
Ma meghozták legalább ezt a tartót és nem kell órákon át tartani..[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Ma én is Chuwi Vi10 Ultimate tulaj lettem.
Minden szép és jó azt leszámítva, hogy a fényerőt nem tudom fixre állítani mert mindig kalibrálgat.
Van benne sensor? Vagy a képernyőn megjelenő világos/sötét arány miatt állítgat kicsit mindig?A 0-25-50-75-100%-os beállításon kívül valahol lehet még állítani a fényerőt?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest