Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzed
senior tag
Feltűnt, hogy win10 alatt alapértelmezetten ütemezve van a rendszermeghajtóra a töredezettség mentesítés, vagy ahogy a win10 nevezi optimalizálás. Ez nem csak, hogy felesleges, de határozottan káros hatással van az ilyen típusú meghajtók élettartalmára.
-
-
Gford
csendes tag
válasz this is life #2203 üzenetére
Igen SSD-n/SSD raid-en a defrag = TRIM win10 alatt.
Bocs sracok nem volt net ejjel ,de mar megy a torrent megint.
"You can hide a semi truck in 300 lines of code"
-
Wendelke
senior tag
Sziasztok!
Tetszik ez a Chuwi tab, 10" körüli méretben szeretnék majd egyet, plusz a billentyűzetét. Csak a Wint használnám, leginkább mini notebook-ként , legalábbis terveim szerint.
Valószínűleg csak jövőre rendelném meg, nem most a karácsonyi rohamban.Nézegettem a Gearbest oldalát és van Hi10, Vi10 Ultimate stb.
Maradjon az ember a jól bevált Vi10-nél, vagy esetleg később,- főleg ha esnek az árak -, valamelyik újabb verziót beszerezni? Ezekkel kapcsolatban van tapasztalat? Vagy csak az oldalon lévő specifikációk.
Köszönöm!
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
törölt tag
válasz this is life #2203 üzenetére
Asszem frissítenem kell a Wines ismereteimet, ha dualbootos tabot szeretnék. N+1 éve nem használtam Windows -t. Utóljára XP volt, de ahogy ezt a bootolási mizériát nézem, nem lett sokkal okosabb. Miért nem mindegy neki, hogy hol, melyik partíción van? Elég a bootloadernek tudnia. Miért nem lát más fájlrendszereket és a bootloaderének miért nem lehet megadni más rendszerek indítását? Ezek számomra örök rejtélyek. A Puppylinuxom installnál feltérképezte a meghajtót, szólt, hogy itt és itt talált rajta egy ilyen és ilyen OS -t és megkérdezte, hogy azoknak az indíthatóságát is belevegye -e a loaderének a menüjébe. A Hiren`s boot CD meg elindított bármilyen Windows -t az adott meghajtón. Akkor is, ha nem bootolható partíción volt. Akkor ezeket a lehetőségeket miért nem tudja alapból a Windows?
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
válasz #79335424 #2200 üzenetére
Vesd össze ezt:
1|root@Vi10Pro:/ # cat /proc/partitions
cat /proc/partitions
major minor #blocks name179 0 30556160 mmcblk0
179 1 65536 mmcblk0p1
179 2 65536 mmcblk0p2
179 3 16384 mmcblk0p3
179 4 16384 mmcblk0p4
179 5 16384 mmcblk0p5
179 6 16384 mmcblk0p6
179 7 65536 mmcblk0p7
179 8 32768 mmcblk0p8
179 9 16384 mmcblk0p9
179 10 16384 mmcblk0p10
179 11 16384 mmcblk0p11
179 12 1048576 mmcblk0p12
179 13 32768 mmcblk0p13
179 14 1048576 mmcblk0p14
179 15 7340048 mmcblk0p15
root@Vi10Pro:/ #Ezzel:
[link]Ha van ötlet hogy kellene látnia, szívesen fogadom!
Janaboy
-
this is life
Ármester
válasz #79335424 #2207 üzenetére
Az efi/uefi boot miatt valtozott. Emlekeim szerint talan a 8,1 - nel anno meg az is felmerult, hogy elore telepitett win gepeken mas oprendszer nem lesz futtathato, de aztan az ms valtoztatott... ha nem tevedek a dual bootra most is van lehetoseg, ak a fast bootot kell kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
albinolynx
őstag
Win 8.1-ről win 10-re frissítve, hibátlan minden. Lehet teszek még egy próbát, hogy most lementem DD-vel a drivereket és megpróbálom egyből win 10 telepítéssel. Bár gyanítom nem fog menni.
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
this is life
Ármester
válasz albinolynx #2210 üzenetére
Ha jol mukodik ne bantsd ☺
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
Flashget
félisten
Viszont ez már nem 32GB-os!
március/április körül lesz ez még olcsóbb is eu raktárból.
Realme GT Master Edition
-
törölt tag
válasz Janaboy #2208 üzenetére
Az a parancs nem a teljes partíciós táblát listázza. Nekem busibox -szal van fdiskem. Kicsit utánanéztem a dolgoknak és ezért el is némulok, mert van pár hardverfüggő kérdés a témában. Először is, ott van az NTFS problémakör. Nem tudom, hogy segítene -e a helyzeten egy Paragon driver. Aztán, ott van a GPT probléma. Nem találtam egyértelmű utalást arra, hogy az Android támogatja -e a GPT -t.
Flashget:
A 64 bites rendszer megoldja, hogy az OS lekezelje a több RAM -ot, de az a bibi, hogy a 8300 -as is csak single channel. Csak a 8500 és a 8700 dual channel.[ Szerkesztve ]
-
Bozso68
őstag
Én is sokat vacilláltam a Hi10-en, de a full HD felbontás szerintem túl sok a 10"-hoz. Így lett a Vi10.
-
SirAlo
aktív tag
Androidon használja valaki a tabletet HDMIvel ? Legnagyobb problémám hogy a hangot nem adja át csak a képet . A másik az hogy nem találtam olyan beállítást amivel a tablet kijelzője kikapcsol amíg rá van dugva hdmire. Ezekre létezik valami megoldás? Esetleg valami app hozzá ? (nem gond ha root kell hozzá)
-
this is life
Ármester
Szerintetek ha a turbot kikapcsolom , sokat veszitek gordulekenysegben , valaki hasznalja igy a tabot ? Gondolom energiat tudok sporolni igy...de javitsatok ki ha tevednek ...
-
xtend
senior tag
válasz this is life #2224 üzenetére
Én pár nap után kikapcsoltam a turbot...semmit nem veszek észre, hogy lassabban indulna el v. lassabban futna
-
Bozso68
őstag
válasz this is life #2226 üzenetére
Hogy lehet kikapcsolni a turbót?
-
Gford
csendes tag
Azert tok poen h 2 ember akinek meglett a 100% lepett is le azonnal seedbol <3
Btw torrentert karacsonyra csokit/gumicukrot elfogadok
-
this is life
Ármester
válasz Bozso68 #2227 üzenetére
Biosba lepni (bootolaskor billentyuzeten esc gomb nyomva tartva) majd a nyilakkal az scu/power/cpu advanced control ... ott mar megtalalod.
Gford
Most 97%-on allok , ejszakara bent hagyom a lapost, eddig 38gigat seedeltem vissza ... lehet feltolom majd onedriveba aztan hajra... de nem ma mert holnap melodia ..Koszonom megegyszer a filek megosztasat a kozosseggel.[ Szerkesztve ]
-
Gford
csendes tag
https://mega.nz/#!uxtizZiR!dqF51Y1SjwPSHIQm73Gbmi0y6UC2fUsgvCurd0Htacg
Ha mar a data.hu lerohadt...
-
xtend
senior tag
Én is hozzá kezdtem letölteni, úgyhogy ha leér a gépre, akkor seedbe lesz mindig amikor megy a gép (a nap nagy részében megy)
-
Bozso68
őstag
válasz this is life #2231 üzenetére
Köszi
-
wazo
aktív tag
Tegnap este bátor voltam és raengedtem a Windows 10 frissítést. Eddig úgy néz ki minden rendben van.
acer liqid, sgs, sgs2, note, note2, sgs4, huawei p6, xiaomi mi3, lg g3, lumia 930, xiaomi mi4, redmi note 3 pro, redmi note 3pro (B20), redmi note 4 (B20)
-
mrzed
senior tag
Tesztelgetem a 2 portos Blitzwolf tőltőt..
Samu kábellel, teljes terhelés (3D játék) alatt is szinten tudja tartani az akksit.
Szerintetek érdemes venni 2,4A blitzwolf kábelt, vagy már 2,1A -essel is kihozható a max töltés? -
Flashget
félisten
Az 5 portosról van teszt ami elég jóra sikerült akár csak a 2 portosé [link]
De nekem nem akar valahogy megjönni...1 hete rendeltem eu raktárról még mindig semmi változás 17. óta..shipped ennyi. MP nem is látja a TN számot.kábel hozzá lehet hamarabb ideér...
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Janaboy
veterán
Nekem ma jott meg a black fridayen rendelt 2 db feher eu chuwi tolto..
Janaboy
-
Janaboy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest