Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltn
senior tag
Volt ilyenem. Egy hétig.
Nem volt rossz, meglepődtem milyen jó minőségű a cucc.
Androiddal szalad, akadás nélkül lehet használni, a kijelzője tényleg nagyon príma.
A win-t nem is nagyon erőltettem, csak kipróbáltam, viszont ennyi idő alatt is észrevettem egy elég bosszantó hibát.
Wifi-n csatlakoztam az otthoni hálózatomhoz, gyorsan stabilan megy, ezzel nincs baj. Mondom erőltessük meg a kicsikét, elkezdtem telepíteni a régi NFS:MW-et a hálózati meghajtómról. Arra lettem figyelmes, hogy iszonyatosan leesik néha a wifi tempója, ilyen 2-5 kbyte/sec re. Mint kiderült a csatlakoztatott bluetooth egér zavarja a wifi jelet.Ha kikapcsoltam a pakkányt, felgyorsult a telepítés. Ha bekapcsoltam és használtam szinte megállt. Ugyanezt produkálta a DS4 kontrollerrel, csak ráadásul az még működni sem volt hajlandó rendesen, mivel folyton "laggolt".
Kodi csodálatosan ment, lejátszik szinte mindent hálózatról, amíg nem mozdítok az egéren.
Megjegyezném, ennyi pénzért csak mosolyogtam a hibajalenségen, elég könnyen megkerülhető azért.Kicsit már bánom amúgy, hogy eladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 16 pro független.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest