Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Szem kímélő e-ink! Mintha a tervezéskor figyelembe vették volna a felhasználók szempontjait is. Rendhagyó eljárás.
-
MeszesKPT
őstag
Na ennek az E Inknek már örülök, ebben van fantázia és biztosan nem fog 8 W-ot fogyasztani mint a konkurens megoldása.
-
pepeno1
tag
Nem tudom, hogy hány éve pofázom már, hogy miért nem csinálnak ilyen notebookot.
(Kb. mióta kijött az e-ink.
)
A Yotaphone is nagyon jó, csak arra meg az andriodos frissítések katasztrófák. -
Süvi
őstag
válasz
eltonleonida
üzenetére
Yoga 370 van nekem, olcsó kínai tollal próbáltam nem megy, viszont Lenovo tollakkal igen.
-
eltonleonida
csendes tag
Talán az eddigi leginkább földhözragadt, mégis érdekes koncepció a CESen. A mostani Yogámat imádom, és minden plussz featuret szivesen látok benne.
Kérdés. Az én yogámnak még nem volt toll tartó része, és valahol elhagytam. Az active pen helyett van valami occó kinai megoldás? Ezeknél a felületeknél mindegy hogy milyen tipusú tollat használunk, vagy van erre valami szabvány/technológia?
-
PhilBrick
őstag
Otletes, de lehetne kicsit konnyebb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
OK, ez tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)